>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Nie chce wkladac kija w mrowisko ,ani byc rozjemca.Dajcie spokoj z bitcoinami.Stefan wez sie za tenisa,Atp za kosza a Hajs Enberg za pile i bedzie lepszy pozytek ???? ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
&quot;obrazić też Cie nie obraziłem, bo mogłes skonczyc inna szkole, mozesz byc profesorem, zadnej obrazy z mojej strony nie bylo. Chyba, ze marzyłes o ekonomii cale zycie w takim razie moglem Cie urazić nieswiadomie pzdr.&quot;
To był offtopic, więc nie ma miało to związku z rozmową. Dlatego zrobiłem to zanim zrozumiałeś
a wez przestan, druga sprawa chat z typami to nie forum na takie rozwazania.
za pile juz sie wzialem wole jednak tenis i kosza haha

zegee 51

zegee

Użytkownik
Nie wiadomo czy zagra Kaczmarek, Taht chyba wypadł a i forma Bydgoszczy wyższa niż na początku sezonu. Ja idę w Bydgoszcz
EDIT
Czekam na składy jeszcze i wtedy się upewniam
Jak bys mogl dac mi znac na pW co ze skladami bylbym wdzieczny. Wracam z delegacji i ciezko mi odswiezac co chwile strone . Z gory dziekuje

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Jeszcze co do bitcoina. Bardzo fajną opcją jest używanie go do zawierania zakładów ???? Patrz cloudbet, nitrogen, sportsbet.io Także i typerzy mogą go jakoś wykorzystać ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Widzę gównoburza o bitkojn jak wszędzie ????
Burza dopiero bedzie jak Bitcoin pyknie ???? Jak to ost czytalem komentarz: jak pyknie to braknie sznurkow zeby sie powiesic dla wszystkich &quot;get rich quick&quot; inwestorow:p
Ale fakt, Lubuszanin ma racje. Kazdy niech zostanie przy swoim. Ja swojego Excela nie opuszczam, to napewno:p
Rowniez zostaje przy wypasie owiec na farmie w Mississipi ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
mialem juz nie pisac ale nie moge, jezeli bitcoiny zostana wyprodukowane w ilosci 21 milinow, musi byc jeszcze cos co mnie przekona, zebym to kupil. W koncu jest to waluta jak kazda inna a tym bardziej chwiejna wiec..., niech w najblizszej przyszlosci wejdzie na globalny rynek w tym do Polski. Pobawmy sie w Nostradamusa, waluta ta bedzie akceptowalna jak kazda inna, ale w dalszym ciagu co do jej stablinosci bedziesz mial obawy. a jezeli juz bedzie tak globalna to nasz rzad tez zadba o to, zeby sie nia nie bawic tam gdzie nie trzeba ???? w koncu mozesz juz placic nia w zabce, ile to potrwa 6 miesiecy moze krocej. Wiec jaki kerwa jest sens co by sie w to pakowac w dluzszej perspektywie.
prywatnosc? haha
dajmy na to ze bitcoin zyskal wielkie powodzenie wsrod uzytkownikow, nie wierze ze zakonczy sie na 21 milionach bo przy wiekszym popycie cena wzrosla by tak ze pol roku bys musial robic co by kupic 0.01 itd itd rozne symulacje mozna by pisac a skonczy sie jak w usa z produkowaniem tego naszego dolara i inflacja. moglbym na ten temat rozmawiac dlugo i sie spierac .
dolar juz nie mial pokrycia, gospodarka w kryzysie wiec trzeba bylo zrobic skok na rope naftowa (sprzet wojskowy w koncu sie sprzedał ✅, gospodarka sie ozywiła, ropa zaczela splywac tankowcami kolejny plus) same plusy, zastanawiam sie w czym bitcoin znajdzie pokrycie. moze w naszym gazie lupkowym.

D 0

dutra

Gość
To ja bym piwko w żabce kupił za btc, może i nawet całą żabke. :rolleyes: (nie posiadam ani 0.000001 żeby nie było)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom