agresornik
Użytkownik
nie jest prawda ze do ambergold tylko wpłacali , nie masz pojeciao czym piszesz , ci co wczesie weszli i zrealizowali zyski zarobili na tym polego ten system Ponziego
Miałem ich zwycięstwo, to co zrobili w 3kwarcie to żałosne, ale w sumie czego spodziewać się po skośnookich ???? W końcówce też spokojnie mogli doprowadzić do remisu ????Shenzen +3,5
Tylko 2 bramkiUganda - Pld Sudan 2 pol over 2,5
@ 2.21 fortuna
Al Dhafra - Al Ain over 1,5 @1.98
Starczy pitolenia o sritcoinach, skupcie sie! ????
Ps. Wojna bedzie, mam nadzieje, jest potrzebna
Ja grałem Chinki i nie wiem jak one nie wygrały tego.Patologie zagrały w ostatnie 10min... prowadząc 4 bramkami i przegrać mecz.
to niech uzywaja nawet jako srodka na przeczyszczenie, jak wierzysz tak w bitcoiny to popros o wyplate w tej walucie. To jest bardziej chwiejne jak dolar w pewnym momencie. Chyba, ze jestes dobrym hardcorem i co ranek chcesz sprawdzac o ile spadlo czy wzroslo. Nie wiem jaka szkole konczyles ale o ekonomii to ty nie masz zielonego pojecia.Ja mówię żebyś nie opowiadał farmazonów. A ty dalej o tym inwestowaniu... Ludzie tego używają jako środka płatniczego. Mam wrażenie, ze masz problemy z czytaniem bo ludzie to czytają a teksty z amber gold to jakby jakąś starą babe na ulicy słuchał. Wyślij milion dolarów do innego kraju 2 przewalutowania + potężny procent dla banku. A tutaj 2 Euro.... wolny pieniądz! Nie widzisz zalet i nie masz o tym pojęcia.
od wyzywania? aha ogarnij, i napisz te wyzywania, nie trzeba konczyc podstawowki, zeby wiedziec ze popyt kształtuje podaż.Idąc twoim tokiem rozumowania to ty poproś o wypłatę w Rublach, geniuszu... Tak, kurs jest chwiejny bo wartość reguluje popyt. Niestety podaż jest obcięta, dlatego takie bum. Rynek kiedyś się wyreguluje. Ale to ja jestem słaby z ekonomii mistrzu od wyzywania.
obrazić też Cie nie obraziłem, bo mogłes skonczyc inna szkole, mozesz byc profesorem, zadnej obrazy z mojej strony nie bylo. Chyba, ze marzyłes o ekonomii cale zycie w takim razie moglem Cie urazić nieswiadomie pzdr.Przy produktach tak ale nie koniecznie to trzeba wiedzieć odnośnie Bitcoina, a będzie ich "wyproduktowanych" tylko 21 milionów. Przepraszam, nie chodziło mi o wyzywanie a o obrażanie, dotyczące skończonej szkoły. Pilnuj swojego noska i pensji.
juz nie jedni "zarobili" na frankach biorac mieszkania w kredycie, nie mam zamiaru zarabiac na dolarze podalem glupi przyklad.Przy produktach tak ale nie koniecznie to trzeba wiedzieć odnośnie Bitcoina, a będzie ich "wyprodukowanych" tylko 21 milionów. Przepraszam, nie chodziło mi o wyzywanie a o obrażanie, dotyczące skończonej szkoły. Pilnuj swojego noska i pensji.
E: A kto ci da gwarancje ze zarobisz na dolarze? To środek płatniczy
Tak popyt....