tomek80
Użytkownik
To daj następnym razem,nie bądź egoistą.Granie na Kapf to nie proozumienie bylo. Wiem ze po meczu, ale mialem ten mecz w pre, i nie na Kapfe po 1.16
To daj następnym razem,nie bądź egoistą.Granie na Kapf to nie proozumienie bylo. Wiem ze po meczu, ale mialem ten mecz w pre, i nie na Kapfe po 1.16
FNatic - Optic; 16 runda Fnatic @1.75
5-0 w pistol rundach. Widać że nie czują się najlepiej optici bez karabinów
Fnatic - Optic; o26.5 @1.85 mapa 1
Fnatic - Optic; o26.5 @1.85 mapa 2
Obie drużyny mają podobny mappool, myślę że skończy się 2;0 dla fnatic ale obie mapy będą wyrównane
To przeca mam pograne Efes @ 2.2To daj następnym razem,nie bądź egoistą.
Pisałeś,o Austrii,to miałem na mysli.To przeca mam pograne Efes @ 2.2
buki same w tej lidze nie wiedza z jakim kursem sie wychylic i w to 153 wierze, dlateggo wygrywaja druzyny z kursem pinc, to taka nasza kopana amazing happens, trzeba sie przyjrzec blizej tej lidze ale nie na zasadzie grania faworytow, Ja bym sie tam bardziej w totale zainstalowalGranie na Kapf to nie proozumienie bylo. Wiem ze po meczu, ale mialem ten mecz w pre, i nie na Kapfe po 1.16
Aha, i tam buki na kazdy prawie mecz wystawiaja linie 153.5 ???? kto nie wierzy to niech sprawdzi![]()
Taht nie wyszedł w ogóle i prawdopodobnie nie zagra już do końca sezonu, ale Kaczmarek swoje dołożył.Taht i Kaczmarek w składzie Cuprum, idę -1.5seta na Lubin po @2.05. Zobaczymy czy wyjdą w pierwszych szóstkach, ale to i tak już dobra wiadomość dla Cuprum, że są w ogóle.
Dobrze myslisz, dobrze, tylko ciut wolniej niz ja, odnosnie totalibuki same w tej lidze nie wiedza z jakim kursem sie wychylic i w to 153 wierze, dlateggo wygrywaja druzyny z kursem pinc, to taka nasza kopana amazing happens, trzeba sie przyjrzec blizej tej lidze ale nie na zasadzie grania faworytow, Ja bym sie tam bardziej w totale zainstalowal
e: jezeli gra ktos w snookera to poszedlbym wykorzystac jakas setke ???? wroce z jakim typem grypa mnie lapie a z pieprzem troche wspomoze.
Jaki ser jedzą na łodziach podwodnych?Dobrze myslisz, dobrze, tylko ciut wolniej niz ja, odnosnie totali![]()
A Wiecej niz jeden bitcoin to? ????Jaki ser jedzą na łodziach podwodnych?
Topiony
Tym optymistycznym akcentem.
to dwa bitkoiny haha,A Wiecej niz jeden bitcoin to? ????
Sandecja - Jaga
over 2,5 gola @4,39 STS
Sandecja musi gonić, otworzą się także spróbuję
a guzik! Wiecej niz jeden bitcoin to bankructwoto dwa bitkoiny haha