Madrid tym skladem,nie moze tego wygrać w Grecji,tzn Oly nie może przegrać ????Tomek Madryt i Barcelona dzisiaj win?
no i pieknie a gawiedz szla w druga stroneide za ciosem z wczoraj Hendler/Pivovarova - Zacarias/Scholl 1.9
w Santiago ognia
buki pomału zaczynają doceniać Hendler, letko nie będzie ale myśle, że i tak do przodu ognia!
spadki na Scholl ..a grajta
Szacunek! Stawiac na Olymp-ustawiaczy, i to po 1.6 naprawde trzeba miec nerwy. Nie mowie ze Real to wygra, ale dla mnie to no bet.Madrid tym skladem,nie moze tego wygrać w Grecji,tzn Oly nie może przegrać ????
Olympiakos
1.6
Jakbys mnie nie znal...myslisz ze dlaczego nie podaje typow Najpierw zrobilem test 3 pod rzad. Udalo sie. Uzywam Excel 2.0 Redemption. Tylko super super 90% prawdopodobienstwo wejscia, oczywiscie kurs 1.91. Jedyne co sie zmienilo w tym all in to ze nie gram wszystkich all in jako undery.jeżeli na forum bukmacherskim
ATP , zaczales na 5Dimes all in tasme ? ????
moglbys podawac na forum swoje typy do tasmy ???? ????Jakbys mnie nie znal...myslisz ze dlaczego nie podaje typow Najpierw zrobilem test 3 pod rzad. Udalo sie. Uzywam Excel 2.0 Redemption. Tylko super super 90% prawdopodobienstwo wejscia, oczywiscie kurs 1.91. Jedyne co sie zmienilo w tym all in to ze nie gram wszystkich all in jako undery.
Wrócił Spaniulis, pewnie Bog wie co nie zagra,ale zawsze ????Oly po takim kursie nie ma co tykac, przegrali z crvena na wyjezdzie ale z tego co kojarze w zeszlym roku tez byly wciry, w grecji strasznie sie ciezko gra ale przeciwko realowi nawet po po 1,5 bym nie ruszal, tymbardziej ze oly nie jest w jakiejs optymalnej formie, chyba, ze masz jakies info o skladach.
Już nie weszło hv 71HV71 - Rogle BK 1 1.63
HC Lugano - Lausanne HC 1 1.61
EHC Red Bull Munchen - Fischtown Pinguins 1 1.49
ako -3.91
Ale lepiej zagrać pojedyńcze typki
aTy zaczales? ????moglbys podawac na forum swoje typy do tasmy ???? ????
Nerwy to trza miec grajac patologiczny Efes w Belgradzie ????Szacunek! Stawiac na Olymp-ustawiaczy, i to po 1.6 naprawde trzeba miec nerwy. Nie mowie ze Real to wygra, ale dla mnie to no bet.
Cerwena i olimpiakos ładny kurs wyszedł z tych 2 meczyków i to musi wejść cała nadzieja w tym koszuJuż nie weszło hv 71
Dziękuje bardzo nieznam się jak widać ,dlatego kończe już
Miłj nocki i weekendu wszystkim i dużo wygranych i szcześcia bo to jest potrzebne
Pozdrawiam
Jeszcze 13 minut gry...Nerwy to trza miec grajac patologiczny Efes w Belgradzie ????
bez Lulla i Randolpha, miales to info wczesniej? dzisaj piatek piateczek piatunio to i zajalem sie innymi sprawami ????Wrócił Spaniulis, pewnie Bog wie co nie zagra,ale zawsze ????
Real bez Randolpha,Lulla ,Ayona jeszcze tam kogos....nie ma szans.
Gdyby grał w pelnym skladzie,nie ruszalbym tego.