Punkty możesz wymienić na.siankoNie w tym momencie kiedy stawiasz kupon. Na kuponie maszi widoczna opcje zapłać punktami. Najmniej 280 pkt to 2 zł ale jak ustawisz sobie stawkę to samo ci przeliczy ile to punktówGra tu ktos w e-fortunie? Jesli mam Jakie's punkty fkp(?) Za wygrane zaklady, to jak Moge wymienic je na srodki na koncie I czy w ogole Tak to dziala?
Washington Chokers!Portland @5.2. 11 punktów to żadna przewaga dla Wizards.. Jak się zepną Blazers i CJ nie będzie faulować to będzie bliski mecz
Looooo panie... szacuneczek i pogratulowacPortland @5.2. 11 punktów to żadna przewaga dla Wizards.. Jak się zepną Blazers i CJ nie będzie faulować to będzie bliski mecz
76ers wygraja i ogarna handi a dla grajacych Orlando pozostanie placz.
Co to za argument niby za 7 razy pod rzad przegrali? To tak jakbym ja mowil ze Orlando wygralo z 76ers 5 razy pod rzad grajac na wyjezdzie(H2H) i tylko RAZ udalo sie im wygrac 6 razy pod rzad....dlatego tym razem im sie nie uda.... ???? ???? ????
P.S. GSW 12 razy pod rzad wygrali z Pelikanami u siebie. Stawiamy all in na Pelikany ze przelamia passe?...;D
Philadelphia 130:111 Orlando... Az szkoda rozliczac i kompromitowac tych "znawcow" z NBA...i co Simmins nie gral i o kij ta wasza analiza twitterow i innych dupereli.Mowie Ci ze 76ers to ogarnie. Stawiam cala moja reputacje na forum ze 76ers to wygra;-) Ale kazdy postapi jak tam zechce.
Nawet odznake #Mississippi dla Ciebie specjalnie oddam;D
to ja juz teraz i nyny
Pieniążki utopione, chłopaki mają potężny defekt mózgu, a trener jak na dniach nie poleci to będzie szokok, miałem iść spać ale kolega mnie jednak zachęcił.. OKC @3.75. Weź dwie..
buki zarobioneTo jest jeden wielki dramat panowie. Ekipa która chce odegrać istotną role w PO przegrywa z ceglastym Dallas i wszystko wskazuje, że nawet jeden kwarty nie wygrają. Wstyd.
e: under 81,5 oct po 1,87 w coralu