mateusz9681
Użytkownik
George dzisiaj tragedia
to mało powiedziane, Adams to samo przegrywa zbiórki z Yogim hahaha ????George dzisiaj tragedia
bajkaPortland + Warriors 3,009 1xbet
mysle ze wejdzie....
Znawca od siedmiu boleści się znalazł dla którego buki prawie zawsze wystawiają złe liniePhiladelphia 130:111 Orlando... Az szkoda rozliczac i kompromitowac tych "znawcow" z NBA...i co Simmins nie gral i o kij ta wasza analiza twitterow i innych dupereli.
Smieszne "3834 reputacji uratowane"...ale najwazniejsze ze odznaka #Mississippi pozostaje u mnie, jak rowniez i spora wygrana. Gratulacje dla tych co mi zaufali i pograli razem ze mna, szacunek. A dla tych co kasuja moje posty w dziale nba jak i tych co grali na Orlando...polecam zbierac kase na nastepny mecz Orlando, bo przeciez serie 8 porazek pod rzad musza przelamac...eh
Pozdro
lubie To!Znawca od siedmiu boleści się znalazł dla którego buki prawie zawsze wystawiają złe linie
Nie gram takiego syfu jak NBA, a już na pewno nie pograłbym przeciwko drużynie której kibicuje od dziecka (czasy Allena Iversona)lubie To!
widac Psychol jednym z tych co pogral Orlando
Ano widzisz Psychol to ja jestem jednym z tych szczęściarzy,których dzieciństwo przypadło na czasy najlepszego sportowca wszech czasów i najlepszego duetu w dziejach sportów zespołowych Jordana i Pippena.Nie ukrywam,że z nostalgią do tego często wracam To było coś niepowtarzalnego. Czy Goffin w takim gazie może przegrać z Tsongą?Kusi mnie żeby go pograć.Pouille był bezradny a wcześniej Thiem,Nadal(co prawda obaj bez formy) ale nawet Fed nie sprostał to Tsonga ma to zrobić..Nie gram takiego syfu jak NBA, a już na pewno nie pograłbym przeciwko drużynie której kibicuje od dziecka (czasy Allena Iversona)
Gdzie podałeś typ na 76ers, bo rozliczasz jakieś luźne rozmowy?Philadelphia 130:111 Orlando... Az szkoda rozliczac i kompromitowac tych "znawcow" z NBA...i co Simmins nie gral i o kij ta wasza analiza twitterow i innych dupereli.
Smieszne "3834 reputacji uratowane"...ale najwazniejsze ze odznaka #Mississippi pozostaje u mnie, jak rowniez i spora wygrana. Gratulacje dla tych co mi zaufali i pograli razem ze mna, szacunek. A dla tych co kasuja moje posty w dziale nba jak i tych co grali na Orlando...polecam zbierac kase na nastepny mecz Orlando, bo przeciez serie 8 porazek pod rzad musza przelamac...eh
Pozdro
Niby Goffin powinien wygrać ale czy nie za dużo ostatnio gra? Tsonga końcówkę sezonu miał dość dobrą, chociaż poza Zverevem to na rozkładzie nikogo z topu. Francuzi prowadzą 2:1 co powoduje że Goffin musi a Tsonga może a to też będzie miało wpływ na grę. Raczej skłaniałbym się ku overovi. Linia 39,5 spokojnie do pokryciaAno widzisz Psychol to ja jestem jednym z tych szczęściarzy,których dzieciństwo przypadło na czasy najlepszego sportowca wszech czasów i najlepszego duetu w dziejach sportów zespołowych Jordana i Pippena.Nie ukrywam,że z nostalgią do tego często wracam To było coś niepowtarzalnego. Czy Goffin w takim gazie może przegrać z Tsongą?Kusi mnie żeby go pograć.Pouille był bezradny a wcześniej Thiem,Nadal(co prawda obaj bez formy) ale nawet Fed nie sprostał to Tsonga ma to zrobić..
Typ w dziale nba ktory mod skasowalGdzie podałeś typ na 76ers, bo rozliczasz jakieś luźne rozmowy?
Takimi postami rownasz do gimbazy.
Na dzisiaj Lech + PSG @2.3 (kursy z wczoraj)West Ham - Leicester
X2 @1.4
Leicester over 1,5 @2.5
Pograne ladbrokes ????
Skasował nie dlatego że mu się nie podobał Twój typ ale z powodu tego co pod nim napisałeś.Typ w dziale nba ktory mod skasowal
No nic wracamy do dalszej gry.
Adelaide United over 2.5 ft @ 2.25 bet365Wong tai over 4,5ht @ 2.0 bet365
Lamia U20 over 0.5 ht @ 2.37 bet365
Bez przesady.Nie jestem fanem Gortata ale akurat w tym sezonie polskiemu młotowi ciężko cos zarzucić.W 4 ostatnich meczach zrobił 3razy double-double i ostatnio też miał prawie bo zabrakło mu jednego pkt czy zbiórki.Dziś szału nie było ale pisanie,że nie wytrzymuje już całego meczu kondycyjnie to lekka przesada..To nie jest zawodnik od decydowania o losach meczu tylko solidny trybik w dobrze działającej maszynie WW.Brak Ściany w WW wcale nie musiał się zakończyć porażką ????
W 4 kwarcie Czarodzieje mieli już +17 pkt ale niestety Gortat już nie wytrzymuje całego meczu kondycyjnie.
Wynik meczu zupełnie przypadkowy jak większość w NBA.
A kłótnie o mecz Phili uważam za zupełnie niepotrzebną
Adelaide United over 2.5 ft @ 2.25 bet365