OK, nie gram Phily, dużo niewiadomychATP, Tomek80, gramy coś z NBA? Sacramento powinno przegrać, Phila z Embidem raczej na plus
Orlando się vw koncu przełamie, nie gramy ????
Dzięki ale we W łoszech ładnie grali to odpuszcze ich ,niema co szalećTomcio,trzeba sklady sprawdzic,bo część zespołów to 2-3 sklad wystawia.
6-325.11.17 21:38 Zakład Accumulator kurs(1.675) Kwota: 31171.62
możliwa wygrana 52212.46
data wydarzenia wydarzenie zakład kurs wynik
25.11.17 21:45 SC Bern - Lausanne HC 1 1.34
25.11.17 22:00 Braehead Clan - Edinburgh Capitals 1 1.25
Zobaczymy czy wejdzie po wczorajszej wtopie
Pozdrawiam Wszystkich
Korona 1x
@ 2.71 sts
Ja oglądałem i początki mają nawet niezłe, ale w drugiej połowie się gubią chłopaki. Dla mnie ten mecz to niewiadoma..Ktoś oglądał ostatnio Orlando ?
Seria 7 porażek,to dużo i mam ochote icj zagrać ????
Jeśli nie zagral by Embid i Simons to ten kurs 3, szkoda puścić. Pewnie będzie tak,że jeden z nich zagra....Ja oglądałem i początki mają nawet niezłe, ale w drugiej połowie się gubią chłopaki. Dla mnie ten mecz to niewiadoma..
76ers wygraja i ogarna handi a dla grajacych Orlando pozostanie placz.Jeśli nie zagral by Embid i Simons to ten kurs 3, szkoda puścić. Pewnie będzie tak,że jeden z nich zagra....
Chyba Ty, pogadamy jutro ????76ers wygraja i ogarna handi.
Mowie Ci ze 76ers to ogarnie. Stawiam cala moja reputacje na forum ze 76ers to wygra;-) Ale kazdy postapi jak tam zechce.Chyba Ty, pogadamy jutro ????
P.S. Nie wiem jeszcze czy pogram to Orlando.
Słabo to widzę. 80 minut, jeden celny strzał i jeszcze gra w osłabieniu. Jeśli wejdzie to szacun, ale ja bym odpuścił ????Porto @ 2.85