>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
piotrex007 121,2K

piotrex007

Użytkownik
2,1 ?? wszedzie po 1,2 - pewnie potem zwroty dadzą ???? , ze niby zle wystawili zaklad ????
Też zauważyłem ten zakład, ale możliwe, że będzie tak jak opisywałem w temacie lvbet ja i ktoś jeszcze, że kurs taki jest widoczny, a po zagraniu może się zaktualizować do np. 1,3

piotrex007 121,2K

piotrex007

Użytkownik
W &#39;moje zakłady&#39; pre 2.15, a live 2.1
Czyli normalnie zagrałeś i nic się nie zmieniło, to jest ok. Tylko ten kurs cały czas stoi, boję się, że jakby było 3:0, to zwrot, a jak 3:1, to zakład przegrany ????
Edit:
Raz się żyje, też spróbowałem :p

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Brothers Union @ 14
over 4,5 @ 2.17
we wrześniu był łamak w drugą stronę, teraz karny dla gospodarzy w 45+3

Otrzymane punkty reputacji: +13
piotrex007 121,2K

piotrex007

Użytkownik
To znaczy, że są upośledzeni albo po prostu małe stawki i nie chcą sobie robić złej opinii. W STS już w pre miałem @2.10 a tam się trzymało tak długo na live ????
Możliwe, że po prostu małe stawki i dlatego. Zagrałem właśnie lekko, żeby nie żałować, że nie spróbowałem, a gdybym zagrał np. Za 300 i jednak 3:0 by się nie skończyło, to by mnie nic nie uratowało :p

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Możliwe, że po prostu małe stawki i dlatego. Zagrałem właśnie lekko, żeby po prostu nie żałować, że nie spróbowałem, a gdybym zagrał np. Za 300 i jednak 3:0 by się nie skończyło, to by mnie nic nie uratowało :p
Ja miałem za 750 ale w pre, więc tyle mogli mi zrobić ????

EDIT
Koledze za info w dziale każdy powinien sypnąć reputą, a nie żydzić, bo tutaj co drugi dostaje like za nic, a jak się pojawia dobre info to tylko skorzystać i później nic od siebie. Pasożytów tutaj pełno, a tak naprawdę podziękować nawet w tak głupi sposób to nie ma komu.

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
over 4,5 w Bangladeszu jest, szkoda, że stracili tę 3 bramkę, byłyby święta przedwczesne ;p
Roma u19 -3,5 @ 2.30
fajny kurs jak grają na osłabionych rywali

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom