Źle przeczytałem twój poprzedni post i postawiłem na 2 zamiast over 2 ???? Widzisz szansę, że Nizhny wygra to?Torpedo Nizhny Novgorod over 1.5
@2.02
Jak najbardziej, sam o tym myślałem ale zawsze wolę bezpieczniej zagrać.Źle przeczytałem twój poprzedni post i postawiłem na 2 zamiast over 2 ???? Widzisz szansę, że Nizhny wygra to?
Jak najbardziej, sam o tym myślałem ale zawsze wolę bezpieczniej zagrać.Źle przeczytałem twój poprzedni post i postawiłem na 2 zamiast over 2 ???? Widzisz szansę, że Nizhny wygra to?
Nie mogę ogladac , grają czarni w Liaonig ?Tomek, Liaoling to jednak mina. 2 kwarta to pokazała
Giresunspor u21 @ 10
Ez, jeszcze w tej tercji siadło.Dokładam
HC Red Star Kunlun vs Torpedo Nizhny Novgorod
Torpedo Nizhny Novgorod over 1.5
@2.02
No kurde, lipa z tym Liaoningiem, a to mocna ekipa w tej lidze....grają czarni ale to nic nie daje. Kursy leciały na gości dość znacznie, sądziłem ze to podpucha ale o coś tam chodzi ????
ruskim kibicujesz? ???? Polak przeciw polskiej druzynie ? ???? ???? ????Lokomotiv jedzie aż miło, a kurs na handi setowy -2,5 dalej 2.1. Oby utrzymali skupienie na te 3:0 ????
Buehehe a co to ma do rzeczy ? co to forum patriotyczne czy bukmacherskie ? kibicuje się tym na kogo się postawiło, proste jak budowa cepa.ruskim kibicujesz? ???? Polak przeciw polskiej druzynie ? ???? ???? ????
2,1 ?? wszedzie po 1,2 - pewnie potem zwroty dadzą ???? , ze niby zle wystawili zaklad ????Chyba nie złapaliście ironii usera Luke trochę dystansu ZIPy
Panowie w LVBet dalej kurs 2.1 na -2,5 seta na Lokomotiv. Korzystać
Wtedy będziem się martwić ????2,1 ?? wszedzie po 1,2 - pewnie potem zwroty dadzą ???? , ze niby zle wystawili zaklad ????