verno
Znawca - Hokej
Wbijałem co jakiś czas ale fakt, odpuściłem sobie trochę forum ????A Ty gdzie byłeś jak Cię nie było? ???? Chyba Cię z 2 miesiące nie było tutaj... do wczoraj
Wbijałem co jakiś czas ale fakt, odpuściłem sobie trochę forum ????A Ty gdzie byłeś jak Cię nie było? ???? Chyba Cię z 2 miesiące nie było tutaj... do wczoraj
Jak widać ????A grasz cały czas rozumiem ????
????Z nałogiem nie wygrasz
Nie a co?Masz konto w sakabet?
Filipiny PBA Ponizej 250,5 @1,95
No właśnie jakieś jaja sobie robią w pierwsze 50sekund 2 bramki i cisza ???? , może padnie jakiś gol na przebudzenie i poleci.Strzelą coś w tym hokeju, czy im kijki pozabierali!!!???
Zwrot 3-1, trochę szkoda bo 1-1 było po 50sekundach i 2 kolejne bramki w ostatnie 5min, mieli jeszcze kilka prób do pustej ale nie siadło.Admiral Vladivostok vs Dinamo Riga
over 4
@1.78
3-1Dokładam
Admiral Vladivostok vs Dinamo Riga
Dinamo Riga win OT
@2.55
W 1 pół 5 bramek a w 2 skośne zarazki tylko 1Tajlandia u 21-Wietnam u19 over
7.5 @ 2.38
kwestia czasu, chęci i trafności ????verno a takie ostatnie pytanie, co ty masz takie fazy, że albo siedzisz tutaj 24/h albo w ogóle? ????
Ty nam lepiej powiedz o swojej fazie,bo siedzisz tu 27/h twierdzisz,że rozbijasz bank, kupijesz sejfy, a typów jak nie było tak nima ????verno a takie ostatnie pytanie, co ty masz takie fazy, że albo siedzisz tutaj 24/h albo w ogóle? ????