cuadrado12
Użytkownik
Jakiś strymuk do Lisów z City?
Napoli udinese under 2,5
3 mapa HAVU (w razie gdy nie będzie 3 mapy - zwrot)
ako 2,4 LVBet
To nie była zaczepka jak coś, każdemu się może zdarzyć wiadomo, chodzi mi że lepiej obstawiać ważne turnieje gdzie grają topowe zespoły, na majorach można dużo zarobićhmm najlepiej? Zalezy jak na to spojrzec. Jeżeli ktoś w tym siedzi to niech sobie obstawia. To, że komuś raz czy dwa się noga podwinie - zdarza się najlepszym
Graty dla Ciebie, zawsze jak stawiasz przeciwko mi to wygrywasz...A taką zjebe dostałem, że to ruleta
Tez go pamietam. Co sie z nim stalo?.Był taki użytkownik Valentine, z nim trzepałem takie ako na Cs'ie, że głowa mała. Zniknął jak mgła
Majory zaczynają się od ćwierćfinałów, majory grane szwajcarem mają to do siebie, że mecze u naszych buków nie są dodawane na czas, poza tym to są bo1, więc ogólnie słabo typować nie znając mapy. 3 veto z każdej strony to jednak dużo i mapa często jest "znośną mapą" dla obu drużyn.To nie była zaczepka jak coś, każdemu się może zdarzyć wiadomo, chodzi mi że lepiej obstawiać ważne turnieje gdzie grają topowe zespoły, na majorach można dużo zarobić
"u naszych buków" zależy kto gdzie gra ^^Majory zaczynają się od ćwierćfinałów, majory grane szwajcarem mają to do siebie, że mecze u naszych buków nie są dodawane na czas, poza tym to są bo1, więc ogólnie słabo typować nie znając mapy. 3 veto z każdej strony to jednak dużo i mapa często jest "znośną mapą" dla obu drużyn.
Z tego co pamiętam to był jakiś major, dobrze mu szło podawał typy i napisał że po tym majorze odchodzi z forum czy coś takiego, więc raczej nie odszedł z powodu braku kasy ew, przegrał ją później ????To był jakiś moderator studenciak. Pewnie przejebał 10 tys i starzy się dowiedzieli
Kursy na sędziego to w Laysach chyba znajdująLevante @3.75 lekko na sen
Mi tam sie podoba. Orlow jest cala masa, a tu stateczek taki co pruje drewniane wody Premier LeagueTen nowe logo city to jakis dramat..
Boreham-Dartford dogrywka gol
@2.26
Kartki zabijają mecze