Ale widać że kluczowe akcje wygrywają Tricked, jedynie pistolety ratują jeszcze, ale jakoś po tym co grali nie wierzę w toNa tym poziomie myślę że strona TT dużo łatwiejsza. Po CT żeby kosić to trzeba mieć duże zgranie i komunikację na wysokim poziomie. Także ja bym powiedział że strona w tym meczu dużo lepsza dla obu drużyn
Tricked z Avangar przegrali swoje CT 2:10, ale to fakt, Havu nie mają swojego dnia, a Tricked gra dużo lepiej niż ostatnioAle widać że kluczowe akcje wygrywają Tricked, jedynie pistolety ratują jeszcze, ale jakoś po tym co grali nie wierzę w to
To troll jakiś czy jak ???? ? Po TT trzeba mieć duże zgranie nawet jak drużyna jest słabsza to łatwiej się gra po CT trzymasz pozycje i czekasz, to TT musi mieć zgranie i dobrze rozkminiać wjazdy i fejki..Na tym poziomie myślę że strona TT dużo łatwiejsza. Po CT żeby kosić to trzeba mieć duże zgranie i komunikację na wysokim poziomie. Także ja bym powiedział że strona w tym meczu dużo lepsza dla obu drużyn
Lisy lub remis
@3.50
WH
0-1 w cyce, chyba nawet bez celnego strzału. Ogólnie słaby meczZakwalifikuje się - West Ham
@4 bet563
Carlisle-Gilingham over 3.5
@2.31
Ja uważam że dużo większym zgraniem trzeba wykazać się po stronie CT i to dużo dużo większym. Wystarczy że pójdzie wymiana 2 za 2 podczas "trzymania pozycji" i już site trzeba odbijać i to tu wymagana jest komunikacja przede wszystkim. Po stronie TT wystarczy że IGL mówi co robić i starczy, nie trzeba mieć aż takiej komunikacji jak po CT, flashe, smoki, rotacja jeśli fejk, refragi i trzymanie sajta.To troll jakiś czy jak ???? ? Po TT trzeba mieć duże zgranie nawet jak drużyna jest słabsza to łatwiej się gra po CT trzymasz pozycje i czekasz, to TT musi mieć zgranie i dobrze rozkminiać wjazdy i fejki..
Co zrobili bo akurat wyłączyłem steamTricked co teraz odwaliło hahhahaha
W skrócie odpuścili 2v1 ale to trzeba zobaczyć ????Co zrobili bo akurat wyłączyłem steam
Odpuścili i z tego save nic nie zrobili, dobra naszaW skrócie odpuścili 2v1 ale to trzeba zobaczyć ????