L
45K
z AWP niewiele mógł zrobić, jakby na niego skoczył, to by zginął, bo już kończył kłaść pakęCo ten otto teraz zrobił przy tym plancie na dolnym ????
Z pistolem mógł go postraszyć przed plantem, była 1s na stykz AWP niewiele mógł zrobić, jakby na niego skoczył, to by zginął, bo już kończył kłaść pakę
Ja gram ale stacjonarny komputer mam w domu.. ostatnio grałem 1 listopada range miałem orzelka lecz mogła mi już się zresetować. Na faceit chyba 4 albo 5 lvGrywa ktoś w CS:GO? Jakie rangi/faceit lvl macie?
Co jest prawie jednoznaczne z 3 mapą ???? Chyba że pistolety wygrają, ale te 5 rund muszą mieć po CT chociaż, żeby na coś liczyć ????oddają dwór za łatwo, widać że nie grają tej mapy często, szkoda tej rundy, bo zamiast 5:3 i eko Duńczyków będzie zaraz 7:2
Na inferno zrobili 8:0 w T ???? może im się mouz załączy, kto wie ????Co jest prawie jednoznaczne z 3 mapą ???? Chyba że pistolety wygrają, ale te 5 rund muszą mieć po CT chociaż, żeby na coś liczyć ????
wynik 5:10 a Havu ma 7 fragów więcej ????5-10 nie jest źle, ale mogło być też 8-7 ????
Na train tak naprawdę 50/50. Obie drużyny grają dobrze na tej mapie, a wcale nie widać, żeby Tricked było pod formą.