pasek
Użytkownik
To prawda, ostatnio na LANach przegrali mirage tylko z SK, tutaj w MEksyku mają 2/2Chodziło mi o to, że prędzej wygrają mirage niz inferno. Jak wygrają inferno to 70-30% faze bierze.
To prawda, ostatnio na LANach przegrali mirage tylko z SK, tutaj w MEksyku mają 2/2Chodziło mi o to, że prędzej wygrają mirage niz inferno. Jak wygrają inferno to 70-30% faze bierze.
Nie ustawieniem przegrali, a tym że przepuścili ich na dolny. Wystarczyło jednego zatrzymać, a później wbić w trójkę od jednej strony, a nie każdy po kolei ????Ale Faze teraz złe ustawienie strasznie. Sami przegrali tę rundę.
Jeden stałby tak, że widziałby jak wchodzą do wenta to byłoby 15-15, a tak to tylko awka patrzyła się tam i niestety miss był.Nie ustawieniem przegrali, a tym że przepuścili ich na dolny. Wystarczyło jednego zatrzymać, a później wbić w trójkę od jednej strony, a nie każdy po kolei ????
Mapa odegrała tu znaczącą rolę, ale na pewno lepiej próbować inferno niż mirage przeciwko FaZe.2 mapa - mousesports WIN
@3.25 bet563
To nie był błąd ustawienia kto w którym miejscu, tylko to, że gdyby mieli choćby jednego na dole. Po co 3-0 stać na górnym, jak jest 3-2? Zresztą nie ma co, teraz warto brać Faze, bo jednak pokazali, że nawet na gorszej dla siebie mapie walczą jak równie z równym. Mouz na nuke to bestie, najlepsza ich mapa, a skończyło się tylko 16-14, a myślę, że nawet mogło być 16-14 dla Faze, gdyby nie przegrali jednego force'a przy 10-14 tak jak pisałem kilka komentarzy wyżej.Jeden stałby tak, że widziałby jak wchodzą do wenta to byłoby 15-15, a tak to tylko awka patrzyła się tam i niestety miss był.
Ale 3v2 retake przegrać na tak odsłoniętym bombsite, to też trzeba się postarać, poszła panika, załączyło się hero mode i dali się powyjmować jeden po drugimJeden stałby tak, że widziałby jak wchodzą do wenta to byłoby 15-15, a tak to tylko awka patrzyła się tam i niestety miss był.
Egzekucja była na górny, dlatego stali 3-0, błąd ustawienia był taki, że nikt nie grał na tyle blisko ventów, żeby pokryć ewentualnego dropa na dół. Ewidentny błąd ustawienia.To nie był błąd ustawienia kto w którym miejscu, tylko to, że gdyby mieli choćby jednego na dole. Po co 3-0 stać na górnym, jak jest 3-2? Zresztą nie ma co, teraz warto brać Faze, bo jednak pokazali, że nawet na gorszej dla siebie mapie walczą jak równie z równym. Mouz na nuke to bestie, najlepsza ich mapa, a skończyło się tylko 16-14, a myślę, że nawet mogło być 16-14 dla Faze, gdyby nie przegrali jednego force'a przy 10-14 tak jak pisałem kilka komentarzy wyżej.
Prawda, ale mógł to być nawet fejk i 4-1, z czego bomba na dolny i byłby i tak plant. Stać 3-0 to wg mnie było słabe, o odbiciu nic nie mówię, bo to już w ogóle było fatalne.Egzekucja była na górny, dlatego stali 3-0, błąd ustawienia był taki, że nikt nie grał na tyle blisko ventów, żeby pokryć ewentualnego dropa na dół. Ewidentny błąd ustawienia.
Dlatego broni się pochylni, górnego i dworu, żeby w razie przepuszczenia była możliwa rotacja, nawet overpass nie ma tak szybkiej rotacji jak nuke. Na dworze nie było nic i GuardiaN cofnął na gniazdo (heaven), na rampie nie było nic i nie wiem co zrobił gracz z tamtej strony, mógł iść na dolny, ale call był, że wchodzą na górę, padły 3 fragi, gracz z pochylni pewnie przerotował na gniazdo lub na radio/lobby i nie było jak wybronić zejścia ventami, podczas wejścia na górny i wymiany zabili dwójkę która grała na poziomie podłogi lub w okolicach kurnika i venty były zasłonięte dla GuardiaNa, który grał z okolic gniazda.Prawda, ale mógł to być nawet fejk i 4-1, z czego bomba na dolny i byłby i tak plant. Stać 3-0 to wg mnie było słabe, o odbiciu nic nie mówię, bo to już w ogóle było fatalne.
Zwrot - remisPistons win 3rd Q @2.25 jedziem