>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Ale Faze teraz złe ustawienie strasznie. Sami przegrali tę rundę.
Nie ustawieniem przegrali, a tym że przepuścili ich na dolny. Wystarczyło jednego zatrzymać, a później wbić w trójkę od jednej strony, a nie każdy po kolei ????

eszkej 43

eszkej

Użytkownik
Nie ustawieniem przegrali, a tym że przepuścili ich na dolny. Wystarczyło jednego zatrzymać, a później wbić w trójkę od jednej strony, a nie każdy po kolei ????
Jeden stałby tak, że widziałby jak wchodzą do wenta to byłoby 15-15, a tak to tylko awka patrzyła się tam i niestety miss był.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Jeden stałby tak, że widziałby jak wchodzą do wenta to byłoby 15-15, a tak to tylko awka patrzyła się tam i niestety miss był.
To nie był błąd ustawienia kto w którym miejscu, tylko to, że gdyby mieli choćby jednego na dole. Po co 3-0 stać na górnym, jak jest 3-2? Zresztą nie ma co, teraz warto brać Faze, bo jednak pokazali, że nawet na gorszej dla siebie mapie walczą jak równie z równym. Mouz na nuke to bestie, najlepsza ich mapa, a skończyło się tylko 16-14, a myślę, że nawet mogło być 16-14 dla Faze, gdyby nie przegrali jednego force&#39;a przy 10-14 tak jak pisałem kilka komentarzy wyżej.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Już mam kupon zrobiony na jutro
Insbruk over 4,5 i to gram w fortunie
2 kupon
karlove vary 1 tercja 1,5 1.78 i dziękuje
Dobranoc wszystkim i dużo wygranych

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Ale 3v2 retake przegrać na tak odsłoniętym bombsite, to też trzeba się postarać, poszła panika, załączyło się hero mode i dali się powyjmować jeden po drugim
To nie był błąd ustawienia kto w którym miejscu, tylko to, że gdyby mieli choćby jednego na dole. Po co 3-0 stać na górnym, jak jest 3-2? Zresztą nie ma co, teraz warto brać Faze, bo jednak pokazali, że nawet na gorszej dla siebie mapie walczą jak równie z równym. Mouz na nuke to bestie, najlepsza ich mapa, a skończyło się tylko 16-14, a myślę, że nawet mogło być 16-14 dla Faze, gdyby nie przegrali jednego force&#39;a przy 10-14 tak jak pisałem kilka komentarzy wyżej.
Egzekucja była na górny, dlatego stali 3-0, błąd ustawienia był taki, że nikt nie grał na tyle blisko ventów, żeby pokryć ewentualnego dropa na dół. Ewidentny błąd ustawienia.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Egzekucja była na górny, dlatego stali 3-0, błąd ustawienia był taki, że nikt nie grał na tyle blisko ventów, żeby pokryć ewentualnego dropa na dół. Ewidentny błąd ustawienia.
Prawda, ale mógł to być nawet fejk i 4-1, z czego bomba na dolny i byłby i tak plant. Stać 3-0 to wg mnie było słabe, o odbiciu nic nie mówię, bo to już w ogóle było fatalne.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Prawda, ale mógł to być nawet fejk i 4-1, z czego bomba na dolny i byłby i tak plant. Stać 3-0 to wg mnie było słabe, o odbiciu nic nie mówię, bo to już w ogóle było fatalne.
Dlatego broni się pochylni, górnego i dworu, żeby w razie przepuszczenia była możliwa rotacja, nawet overpass nie ma tak szybkiej rotacji jak nuke. Na dworze nie było nic i GuardiaN cofnął na gniazdo (heaven), na rampie nie było nic i nie wiem co zrobił gracz z tamtej strony, mógł iść na dolny, ale call był, że wchodzą na górę, padły 3 fragi, gracz z pochylni pewnie przerotował na gniazdo lub na radio/lobby i nie było jak wybronić zejścia ventami, podczas wejścia na górny i wymiany zabili dwójkę która grała na poziomie podłogi lub w okolicach kurnika i venty były zasłonięte dla GuardiaNa, który grał z okolic gniazda.

Zawiodło odbicie, 3v2 odbija się na trade&#39;y ????
A FaZe w STS już 1.60 ???? zaczynam się martwić #masówka, FaZe startuje po CT, wygrali kosy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom