Mouz po T na tym turnieju 9:6, 6:2 i 13:2 ???? spokojnieAle faze rozpoczyna po stronie ct więc teoretycznie łatwiejszej i jak nałapie sporo rund to już będzie gg
@ a jednak nie to sory, mój błąd
Przecież Lazio wygrało bodajże 7 ze swoich 8 wyjazdówAtalanta była w kursach dnia w 2 ziemniakach
Przypadek nie sondze!
Musze spadać, myślę, że można rozliczaćCoś słaby ruch na forum, to podaje kolejne typy:
Lyon 1x 1,38
-1,5 Kazań 1,54 (sorry)
AKO 2,12
-1,5 Benfica 2,06
I na noc z NBA bezpiecznie (chociaż w przypadku tej ligi to słowo powinno być wykreślone ze słownika ????
Toronto ht/ft 1,3
Detroit ht/ft 1,53
AKO 2
12 rogów :/ jak pech to pechover 12,5 rożnych Atalanta - Lazio @ 4.40 jolo
ostatnia trójke rzucił z syreną z połowy boiskaMusze spadać, myślę, że można rozliczać
Lyon prowadzi 2-0, nie sądzę, aby otrzymali 3 bramy
Benfica już 4-0
NBA w plecy, bo Toronto zjebało sprawe, pozwolii rzucić kilka trójek George Hillowi,
ale Detroit zgodnie z planem, łoją cienkie Orlando
No i tego punktu mi zabrakło ???? I love this gameostatnia trójke rzucił z syreną z połowy boiska
Ja mam mouz tak jak polecałem po 3.50, jedno jest pewne, z pewnością nuke nie powinni wypuścić.11:4 myszy ???? czekam żeby zagrać FaZe na wygraną, ale zaczyna się wkradać niepewność ????
ale pick inferno to też idiotyzm, bo mouz też silne na tej mapie, więc mój typ na dobrej drodze... może odbije się od tych marnych fnatic co zawalili głupotą w najwazniejszych momentach.Faze na nuke to zero ???? Wygrali pistolety + rundy które musieli i to ledwo, reszta to Mouz robi co chce
no naprawdę?BTTS nie CD Tondela - Benfica @ 1.82
Zgadzam się, chociaż Faze tam silne, więc powinni ogarnąć, ale nie z taką grą. Nawet aimowo lepsi Mouz na tę chwilę, ale brakuje pewności siebie przez słabą mapęale pick inferno to też idiotyzm, bo mouz też silne na tej mapie, więc mój typ na dobrej drodze... może odbije się od tych marnych fnatic co zawalili głupotą w najwazniejszych momentach.
No już nie szalej tak, dwa ostatnie inferno na LANach:ale pick inferno to też idiotyzm, bo mouz też silne na tej mapie, więc mój typ na dobrej drodze... może odbije się od tych marnych fnatic co zawalili głupotą w najwazniejszych momentach.
Mapa ma dużą wagę, FaZe nie gra cobbla w ogóle, to perma ban, jeżeli można powiedzieć coś jeszcze, to to, że nie grają też nuke.Zgadzam się, chociaż Faze tam silne, więc powinni ogarnąć, ale nie z taką grą. Nawet aimowo lepsi Mouz na tę chwilę, ale brakuje pewności siebie przez słabą mapę
Chodziło mi o to, że prędzej wygrają mirage niz inferno. Jak wygrają inferno to 70-30% faze bierze.No już nie szalej tak, dwa ostatnie inferno na LANach:
17/12/17 Astralis ECS Season 4 Finals 7 - 16
03/12/17 Natus Vincere DreamHack Open Winter 2017 11 - 16
3 mapy jak dla mnie, ale że kurs na to (czyli na FaZe 2. mapa) będzie pewnie z 1.45 to chyba trzeba będzie przyłożyć FaZe win, jako że 3ci jest mirage.
edit: mirage grali ze sobą w sierpniu na LANie w Malmo, 16-9 FaZe.
Mapa ma dużą wagę, FaZe nie gra cobbla w ogóle, to perma ban, jeżeli można powiedzieć coś jeszcze, to to, że nie grają też nuke.