>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Coś słaby ruch na forum, to podaje kolejne typy:
Lyon 1x 1,38
-1,5 Kazań 1,54 (sorry)
AKO 2,12
-1,5 Benfica 2,06
I na noc z NBA bezpiecznie (chociaż w przypadku tej ligi to słowo powinno być wykreślone ze słownika ????
Toronto ht/ft 1,3
Detroit ht/ft 1,53
AKO 2
Musze spadać, myślę, że można rozliczać
Lyon prowadzi 2-0, nie sądzę, aby otrzymali 3 bramy ✅✅✅
Benfica już 4-0 ✅✅✅
NBA w plecy, bo Toronto zjebało sprawe, pozwolii rzucić kilka trójek George Hillowi pod koniec 2 kwarty,ale Detroit zgodnie z planem, łoją cienkie Orlando ⛔⛔⛔

nicolaus 140

nicolaus

Użytkownik
Musze spadać, myślę, że można rozliczać
Lyon prowadzi 2-0, nie sądzę, aby otrzymali 3 bramy ✅✅✅
Benfica już 4-0 ✅✅✅
NBA w plecy, bo Toronto zjebało sprawe, pozwolii rzucić kilka trójek George Hillowi,
ale Detroit zgodnie z planem, łoją cienkie Orlando ⛔⛔⛔
ostatnia trójke rzucił z syreną z połowy boiska

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Faze na nuke to zero ???? Wygrali pistolety + rundy które musieli i to ledwo, reszta to Mouz robi co chce
ale pick inferno to też idiotyzm, bo mouz też silne na tej mapie, więc mój typ na dobrej drodze... może odbije się od tych marnych fnatic co zawalili głupotą w najwazniejszych momentach.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
ale pick inferno to też idiotyzm, bo mouz też silne na tej mapie, więc mój typ na dobrej drodze... może odbije się od tych marnych fnatic co zawalili głupotą w najwazniejszych momentach.
Zgadzam się, chociaż Faze tam silne, więc powinni ogarnąć, ale nie z taką grą. Nawet aimowo lepsi Mouz na tę chwilę, ale brakuje pewności siebie przez słabą mapę

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
No już nie szalej tak, dwa ostatnie inferno na LANach:
17/12/17 Astralis ECS Season 4 Finals 7 - 16
03/12/17 Natus Vincere DreamHack Open Winter 2017 11 - 16
3 mapy jak dla mnie, ale że kurs na to (czyli na FaZe 2. mapa) będzie pewnie z 1.45 to chyba trzeba będzie przyłożyć FaZe win, jako że 3ci jest mirage.
edit: mirage grali ze sobą w sierpniu na LANie w Malmo, 16-9 FaZe.
Zgadzam się, chociaż Faze tam silne, więc powinni ogarnąć, ale nie z taką grą. Nawet aimowo lepsi Mouz na tę chwilę, ale brakuje pewności siebie przez słabą mapę
Mapa ma dużą wagę, FaZe nie gra cobbla w ogóle, to perma ban, jeżeli można powiedzieć coś jeszcze, to to, że nie grają też nuke.

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
No już nie szalej tak, dwa ostatnie inferno na LANach:
17/12/17 Astralis ECS Season 4 Finals 7 - 16
03/12/17 Natus Vincere DreamHack Open Winter 2017 11 - 16
3 mapy jak dla mnie, ale że kurs na to (czyli na FaZe 2. mapa) będzie pewnie z 1.45 to chyba trzeba będzie przyłożyć FaZe win, jako że 3ci jest mirage.
edit: mirage grali ze sobą w sierpniu na LANie w Malmo, 16-9 FaZe.

Mapa ma dużą wagę, FaZe nie gra cobbla w ogóle, to perma ban, jeżeli można powiedzieć coś jeszcze, to to, że nie grają też nuke.
Chodziło mi o to, że prędzej wygrają mirage niz inferno. Jak wygrają inferno to 70-30% faze bierze.

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Nikt finału snookera nie ogląda? Kusi kurs na Cao... Ale dyecudujaca partia a po tym co się stało może być ciężko... Jednak próboje Youpeng @2,45

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom