polecam używać opcji ignoruj, dużo łatwiej się przegląda wtedy ten tematTy w ogóle grasz to co tutaj wypisujesz czy debila z siebie robisz? Najpierw piszesz, że grasz mousesports po 1.80, później FaZe ugrało pare rund i się jednak rozmyślileś i napisałeś, że poczekasz do połowki. Ugrali kilka rund i znowu napisałes, że atakujesz grubo win mousesports, ale jak FaZe ugrało parę kolejnych rund to piszesz, że jednak tego nie grasz XDDD Zbanujcie go.
Podałem człowieku typ z kursem i bukmacherem???Ty w ogóle grasz to co tutaj wypisujesz czy debila z siebie robisz? Najpierw piszesz, że grasz mousesports po 1.80, później FaZe ugrało pare rund i się jednak rozmyślileś i napisałeś, że poczekasz do połowki. Ugrali kilka rund i znowu napisałes, że atakujesz grubo win mousesports, ale jak FaZe ugrało parę kolejnych rund to piszesz, że jednak tego nie grasz XDDD Zbanujcie go.
Jeszcze coś chcesz dodać? ???? ????Podałem człowieku typ z kursem i bukmacherem???
myszy win @ 1.8 sts , FAZE nie ma pomyslu , duzo bledow, grubo na myszy nalezy im sie
Widzę widzę przyczekam na polowki
Atakuje myszy grubo
Nie gram jednak tego ????
Mimo wszystko więcej głupich decyzji podjęło Faze Nuke mogli spokojnie do dogrywki doprowadzić, tutaj spokojnie 9-6 mogło być po pierwszej części, a tak męczarnie mają ????Nie wiem jak to nazwać ale mouse grają jak idioci zeby tylko była 3 mapa. Gosciu raszuje setny raz banana bez pomocy. Polewka
Przecież mi nie chodzi o to, że podałeś kurs i bukmachera, ale o to że robisz z siebie debila i sam nawet nie grasz tego co tutaj wypisujesz. Podałeś typ, że grasz mousesports - mousesports przegrało kilka rund z rzędu i napisałeś, że poczekasz do połówki. W połówce przegrali pistole, ale odrobili kolejne rundy - napisałeś, że grasz grubo mousesports. FaZe wyszło na prowadzenie 11:10 i ty nagle piszesz, że tego jednak nie grasz ???? To jak w końcu, zagrałeś to czy nie, po co robić z siebie debila? Tutaj w dziale nie potrzeba takich łbów.Zapraszam do regulamin podawania typów live
Oho mamy tu eksperta ???? Chris dobrze sobie radził na B, woleli postawić na odbicie we czterech, bo za trójkami Chris może dość długo stać i wołać o rotację. Trochę hazardu, ale opłacił się ????To jest kpina full graja 5 na 5 i 1 na b przecież to jest farsa