L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Lyon-Marsylia over 1.5 ht
@ 2.37 Fortuna
Lyon-Marsylia over 1.5 ht
@ 2.37 Fortuna
nadal uważam, że było warto spróbować po takim kursie ????Po 3,35 myślę, że warto spróbować 3. set Lube. Uni
3-0 ????Dyscyplina: Siatkówka - Klubowe Mistrzostwa Świata
Spotkanie: Zenit Kazan vs Lube Civitanova
Godzina: 20:30
Typ: Zenit -2,5 handi setowe
Kurs: 3,4
Analiza:
Dzis znowu idę w 3-0 dla Zenita , ale dzis ten typ jest o wiele bardziej ryzykowny niz wczoraj. Lube i Zenit to obecnie najlepsze ekipy na swiecie .
Stawiam na Zenit -2,5 , poniewaz jest to zespol wielki , ktory rzadko miewa przestoje i dekoncentracje w meczu . Alekna dba o to , by jego zawodnicy walczyli o kazdy punkt i nawet przy 2-0 i przewadze kilku punktow ciagle byli skupieni w 100%.
Lube jest bardzo groznym zespolem . Maja Juantorene i Sokolova . Wczoraj pokonali 3-0 Skrę . Prowadzili w setach kilkoma punktami , potem tracili kilka punktow z rzedu i byla nerwowa koncowka seta . W najwazniejszych momentach jednak pokazywali swoja wyzszosc. Takie utraty dekoncentracji przeciwko Zenitowi to samobojstwo.
Mam nadzieje , ze Zenit w 1 secie pokaze kto tutaj rzadzi i powtorzą gladkie 3-0 , ktore zanotowali w ubieglorocznym finale LM z inna wloska druzyna- Perugią.
Gdzie taki kurs miałeś? ???? Ja przed meczem ledwo @2,40 dlatego nawet nie próbowałem w to, bo się nie opłacało ????3-0 ????
Kurs spadał, szła masówka.. i o dziwo weszłaGdzie taki kurs miałeś? ???? Ja przed meczem ledwo @2,40 dlatego nawet nie próbowałem w to, bo się nie opłacało ????
Jest grane nuke i to jako pierwsza mapa, dwie kolejne inferno i mirage powinny spoko wpaść na konto FaZe, jak ktoś nie ma pograne 2:0 FaZe to można czekać aż się potkną na nuke i łapać win po 1 mapie ????A to mały komentarz ode mnie:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/cs-go-esports-championship-series.149590/#post-6572567
w Uni ,ale to bylo o 13 , potem spadl do 2,8 ????Gdzie taki kurs miałeś? ???? Ja przed meczem ledwo @2,40 dlatego nawet nie próbowałem w to, bo się nie opłacało ????
o to jest dzień!Juve
Zenit
Lech
Barcelona
Milan
Bts Bene-spal
Over 2.5 w Hanowerze
Zenit Juve Lech Barca
Tak zagram na dzis
Lech
Juve
Over 2.5 w Hanowerze
Over 2.5 w Poznaniu jescze
Ale faze rozpoczyna po stronie ct więc teoretycznie łatwiejszej i jak nałapie sporo rund to już będzie ggJest grane nuke i to jako pierwsza mapa, dwie kolejne inferno i mirage powinny spoko wpaść na konto FaZe, jak ktoś nie ma pograne 2:0 FaZe to można czekać aż się potkną na nuke i łapać win po 1 mapie ????