>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Jest OK, nieźle się dało zarobić na tym meczu. Gdy Lube prowadziło waliłem Zenit.
✅✅✅
No i czekam jeszcze na Lyon 1x, bo mam to w AKO ;)

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Lube spaprało sprawę w 2secie, tak naprawdę powinno być 2-0 a nie 0-2, ale taka jest siatkówka ???? Tak jak pisałem w dziale, zero gry środkiem przez Lube i to się zemściło, bo nawet nie było reakcji po drugiej stronie, tylko od razu do skrzydeł biegali z Zenitu ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Klubowe Mistrzostwa Świata
Spotkanie: Zenit Kazan vs Lube Civitanova
Godzina: 20:30
Typ: Zenit -2,5 handi setowe
Kurs: 3,4
Analiza:
Dzis znowu idę w 3-0 dla Zenita , ale dzis ten typ jest o wiele bardziej ryzykowny niz wczoraj. Lube i Zenit to obecnie najlepsze ekipy na swiecie .
Stawiam na Zenit -2,5 , poniewaz jest to zespol wielki , ktory rzadko miewa przestoje i dekoncentracje w meczu . Alekna dba o to , by jego zawodnicy walczyli o kazdy punkt i nawet przy 2-0 i przewadze kilku punktow ciagle byli skupieni w 100%.
Lube jest bardzo groznym zespolem . Maja Juantorene i Sokolova . Wczoraj pokonali 3-0 Skrę . Prowadzili w setach kilkoma punktami , potem tracili kilka punktow z rzedu i byla nerwowa koncowka seta . W najwazniejszych momentach jednak pokazywali swoja wyzszosc. Takie utraty dekoncentracji przeciwko Zenitowi to samobojstwo.
Mam nadzieje , ze Zenit w 1 secie pokaze kto tutaj rzadzi i powtorzą gladkie 3-0 , ktore zanotowali w ubieglorocznym finale LM z inna wloska druzyna- Perugią.
✅✅ 3-0 ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Na jutro
k.vary 3,5 1.14
Insbruk 3,5 1.12
ako-1.27
-------------------
2 kupon
k .vary 1 tercja 1,5 1.78
1 kupon grubo
2 za końcówke

seba6 533

seba6

Użytkownik
Hahaha sokolov najlepszy atakujacy ???? . Chyba za keden mecz pierwszy z sada. Reszta to czapy, samoloty , pare serwisow dobrych i atakow

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Jest grane nuke i to jako pierwsza mapa, dwie kolejne inferno i mirage powinny spoko wpaść na konto FaZe, jak ktoś nie ma pograne 2:0 FaZe to można czekać aż się potkną na nuke i łapać win po 1 mapie ????
Ale faze rozpoczyna po stronie ct więc teoretycznie łatwiejszej i jak nałapie sporo rund to już będzie gg
@ a jednak nie to sory, mój błąd

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom