U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
Sampa?;/Obys mial racje co do LFC bo ja srednio to widze. Od siebie zapodam:
Fiora 1X
Sampa 1X
Zenit
@2.03
Gram w bet365, dlatego nie podaje buka...
Sampa?;/Obys mial racje co do LFC bo ja srednio to widze. Od siebie zapodam:
Fiora 1X
Sampa 1X
Zenit
@2.03
Gram w bet365, dlatego nie podaje buka...
kurs w stsie na LUBE 3:1 @ 17,75 na 3;2 @ 8 warto?Ehhh Lube tak blisko seta.... ciekawe czy ich to nie podlamie
Kiedy? Ten typ w ogóle był na wyrost. Fnatic to nie poziom Faze gdy obie drużyny grają na 100%. Czym się sugerowałeś, że fnatic wygra ten mecz, czy chociażby tę drugą mapę?Ale frajernia fnatic, przynieśli wstyd tymi clutchami, pożoga normalnie, wypuścili zwycięstwo z rąk jak amatorzy
Oglądałeś meczyk? clutch przy 9-9 2v1 dla fnatic i ogarnie ich jak bobów (rzucenie sie i szybki def) przechylił tą mape dla faze, gdyby fnatic to wygrało, później mogłoby być zupełnie odwrotnie.Kiedy? Ten typ w ogóle był na wyrost. Fnatic to nie poziom Faze gdy obie drużyny grają na 100%. Czym się sugerowałeż, że fnatic wygra ten mecz? Lub nawet tę drugą mapę?
Widziałem, nieźle zfrajerzyli. Kto to był ten drugi co stał koło "eski" czy "elki"?Oglądałeś meczyk? clutch przy 9-9 2v1 dla fnatic i ogarnie ich jak bobów (rzucenie sie i szybki def) przechylił tą mape dla faze, gdyby fnatic to wygrało, później mogłoby być zupełnie odwrotnie.
Na dzisiaj polecam wam dodać do kuponów typ z Counter-Strike, mianowicie Faze vs Fnatic. Nie wyobrażalne jest żeby największy faworyt odpadł w półfinale. 1.30 w forBet szalu nie robi ale do AKO jest spoko. Szczegóły tutaj: https://forum.bukmacherskie.com/threads/cs-go-esports-championship-series.149590/#post-6572364
Tak jak pisałem 26-18 raina wystarczyło ????Oglądałeś meczyk? clutch przy 9-9 2v1 dla fnatic i ogarnie ich jak bobów (rzucenie sie i szybki def) przechylił tą mape dla faze, gdyby fnatic to wygrało, później mogłoby być zupełnie odwrotnie.
szkoda to tylko jednego, tego marnego sokolovaNie szkoda wam pieniedzy na lube tak ochoczo stawianych ?