Sprobuje Litwa u20 over 0,5 w 2 tercji @1.75
Wypłacam po kursie @1.06Baskets Oldenburg @2.15
Drużyna przyjezdnych nieco wyżej w tabeli, ale trzeba zaznaczyć, że u siebie przegrali z dzisiejszymi rywalami (3pkt). Tam zadecydowała słaba 3 kwarta, gdzie oddali przeciwnikom pole (-7 w tej kwarcie). Wg mnie dzisiaj jest szansa na zwycięstwo, tym bardziej, ze Oldenburg na wyjazdach nie spisuje się tragicznie. Rywale u siebie też wcale tacy mocni nie są, więc biorę taki kurs. Za pół stawki.
6:4, 6:2 Piękna seria dzisiaj (4-0) plus jeden bet w grze. Czas na przerwę.Krajicek/Kudryavtseva - Lapko/Lister 1 1.83
Kursy wyrównane ale moim zdaniem faworytkami Rosjanka i Holenderka które w swojej karierze robiły naprawdę dobre wyniki w grze podwójnej. Rywalki też nie takie złe ale poziomu ITF nie przekraczają.
Nie ma szans Jena to patole z Bundesligi a rywalki to wiceliderki drugiej Bundesligi. Moim zdaniem u gospodyń poziom wyższy i to widać po wyniku do przerwy.USV Jena kobiety @ 4.10
kursy ładnie tu poleciały
Koszykówka, kobiety, WABA LEAGUEale nie moge znalesc tego na totolotku . moze powiedz mi co to za dyscyplina bo zle patrze ?
Przegrywały 9 i już prowadząNie chce mi się już grać ale pobierałbym Fenerbahce po 2,07
Szkoda, w 4 kwarcie kontynuacja przeciętnej gry. Myślałem, że powtórzą chociaż 3 kwartę, bo o drugiej kwarcie to można by było tylko marzyć ????Istanbul Univ. K @7.50
Kiedyś wygrać muszą, za 1/4 stawki
dla tych co pograliNie chce mi się już grać ale pobierałbym Fenerbahce po 2,07