>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Dziś mniej ryzykownie w koreańskiej jedziemy:
GS Caltex K -1.5 seta @2.10
EDIT
Ostatnio było 3-0, 2 tygodnie temu. Rywalki kompletnie bez formy ostatnio, chociaż już nie muszę przypominać, że to baby i Korea, więc ze stawką bez szaleństw.

Otrzymane punkty reputacji: +4
funias 691

funias

Użytkownik
Tak Ci to przeszkadza, że baby i Korea a ciągle grasz, ziomek? ???? To takie alibi na wypadek wtopy? ????
Przecież mnóstwo zdarzeń jest, gdzie grają chłopy i nie z Korei ????

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Krajicek/Kudryavtseva - Lapko/Lister 1 1.83

Kursy wyrównane ale moim zdaniem faworytkami Rosjanka i Holenderka które w swojej karierze robiły naprawdę dobre wyniki w grze podwójnej. Rywalki też nie takie złe ale poziomu ITF nie przekraczają.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Tak Ci to przeszkadza, że baby i Korea a ciągle grasz, ziomek? ???? To takie alibi na wypadek wtopy? ????
Przeszkadza Ci to nie czytaj - jest funkcja ignoruj. Piszę dla tych którzy nie znają nieprzewidywalności ligi i później płacz, że nie wchodzi. Wolę uprzedzić grających niż podawać suche typy jak to niektórzy robią i jadą czarne/czerwone.

tnf 253

tnf

Użytkownik
ten typ jest chorym nałogowcem, radze ignorować

tnf 253

tnf

Użytkownik
Idź odgrywaj się na kursach @1.50 ???? Może next time trafisz i będziesz miał swoje 50 zł z super taśmy ???? Nałogowcem może jesteś Ty, ja po prostu gram 4fun ????
nie kompromituj się nałogowcu, proponuje się leczyć. Miałem odpuścić po serii wtop idioto. I co ?

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Dziś mniej ryzykownie w koreańskiej jedziemy:
GS Caltex K -1.5 seta @2.10
EDIT
Ostatnio było 3-0, 2 tygodnie temu. Rywalki kompletnie bez formy ostatnio, chociaż już nie muszę przypominać, że to baby i Korea, więc ze stawką bez szaleństw.
Szkoda, że nie zagrałem 3-0 jak wczoraj próbowałem, ale właśnie dlatego dziś wolałem odpuścić po wtopie. Ładnie je zmiotły ???? Gładkie 3-0 i ✅
EDIT
Tam to tego pana u góry napinacza. Leczyć możesz się iść Ty jeżeli potrzebujesz, a jak kultury brakuje, to idź wracaj do buszu ???? Ignore, bo z dziećmi nie rozmawiam. Lądujesz na tej zaszczytnej liście obok niektórych równie denerwujących osób, które tylko napinają i jak coś podają, to raczej warto iść w drugą stronę ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom