Co myslicie Hawks over 24,5 1st q @1.83 ?
E: wszedlem
Nie nie tak to juz nie
Wystrzelali sie
Cavaliers under 58,5 1st half @1.90 lżej
nie dziś. przykro się to oglądaPistons @1,97
Przeszkadza Ci to nie czytaj - jest funkcja ignoruj. Piszę dla tych którzy nie znają nieprzewidywalności ligi i później płacz, że nie wchodzi. Wolę uprzedzić grających niż podawać suche typy jak to niektórzy robią i jadą czarne/czerwone.Tak Ci to przeszkadza, że baby i Korea a ciągle grasz, ziomek? ???? To takie alibi na wypadek wtopy? ????
Przecież mnóstwo zdarzeń jest, gdzie grają chłopy i nie z Korei ????
ten typ jest chorym nałogowcem, radze ignorowaćTak Ci to przeszkadza, że baby i Korea a ciągle grasz, ziomek? ???? To takie alibi na wypadek wtopy? ????
Przecież mnóstwo zdarzeń jest, gdzie grają chłopy i nie z Korei ????
Idź odgrywaj się na kursach @1.50 ???? Może next time trafisz i będziesz miał swoje 50 zł z super taśmy ???? Nałogowcem może jesteś Ty, ja po prostu gram 4fun ????ten typ jest chorym nałogowcem, radze ignorować
nie kompromituj się nałogowcu, proponuje się leczyć. Miałem odpuścić po serii wtop idioto. I co ?Idź odgrywaj się na kursach @1.50 ???? Może next time trafisz i będziesz miał swoje 50 zł z super taśmy ???? Nałogowcem może jesteś Ty, ja po prostu gram 4fun ????
Szkoda, że nie zagrałem 3-0 jak wczoraj próbowałem, ale właśnie dlatego dziś wolałem odpuścić po wtopie. Ładnie je zmiotły ???? Gładkie 3-0 iDziś mniej ryzykownie w koreańskiej jedziemy:
GS Caltex K -1.5 seta @2.10
EDIT
Ostatnio było 3-0, 2 tygodnie temu. Rywalki kompletnie bez formy ostatnio, chociaż już nie muszę przypominać, że to baby i Korea, więc ze stawką bez szaleństw.