L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Uzbeki - Wietnam coś wcisną w 1 pół
Dołożę over 0.5 @ 2.04
Dołożę over 0.5 @ 2.04
Uzbekistan -Wietnam 1 pół over 1.5
@3.2 Fortuna
Uzbeki - Wietnam coś wcisną w 1 pół
Dołożę over 0.5 @ 2.04
Nie da się, będą Ci kazać pisać reklamację pisemną, więc wg mnie nie ma po co tego robić, bo i tak pewnie będzie odmowna.Czy da radę cofnąć zakład pre w stsie? Jadąc przez przypadek nacisnalem
Ehh. A Alba Voley ma realne szansę wygrać ? ???? DNie da się, będą Ci kazać pisać reklamację pisemną, więc wg mnie nie ma po co tego robić, bo i tak pewnie będzie odmowna.
Mają jyz chyba pewny awans,a gospodarze,muszą wygrac.Inter Clube -7,5 1,85
Turniej jest w Tunezji. Poza tym pomiędzy angolskima ugandzkim koszem jest różnica klasy. Na razie tak sobie to wygląda chociaż pod koniec drugiej kwarty Interclube pokazało moc i w ciągu chwili zniwelowali 11 punktów straty.Mają jyz chyba pewny awans,a gospodarze,muszą wygrac.
Na luziku, myślałem że R&C chociaż seta ugra, ale dzisiaj słabo im szło. Widać że kompletnie bez formy.Korea - tym razem siatkarze
Woori -1.5 seta @2.25
W tym sezonie 3 zwycięstwa, dwa u siebie (3-1, 3-2) i jedno na wyjeździe (3-1). Sety zazwyczaj były bardzo wyrównane, więc ryzyko jest, ale R&C wg mnie ma gorszego atakującego. Obie drużyny w kryzysie, nieco lepiej spisują się R&C ale to tak naprawdę niewielka różnica. Moim zdaniem trudniejszą zagrywką dysponują Woori i to może im przynieść zwycięstwo w dzisiejszym meczu. Jeżeli ktoś woli mniej ryzykować to Woori WIN po @1.62.
Kto to ten kurwa Carter, baleciarz ?Carter to ma chyba jakiś problem z łbem
67:49 Ogarnęli w drugiej połowieInter Clube -7,5 1,85