starczyło im tylko siły na 2 setyLatina @3.75
Pierwszego seta przegrali 39-41, teraz prowadzą 9-5. Typ ryzykowny więc stawka lekka. Dziwne, że Perugia się tak męczy
Parodiaco tam się odwala w meczu Zorya - Szachtar? ????
Troche graja chlopaki z Faze i SK, piekny meczNiemki dwukrotnie przewaga 6 na 4 i nie potrafią bramek zdobywać i jeszcze tracą ???? To był zły bet z mojej strony, nie wiedziałem że taka patola tam. Dunki już z 12 minut kar miały a i tak wygrywają 4 bramkami.
Dwa karne do tego nie trafione ???? Bet niestety już w piach po 1 połowie ???? oby SK zakończyło i tak będzie okej ????
Nożem go w ostatniej walnął bo amunicji zbrakło ???? OMG
Nie tyle narobili w gacie, co przez tę rundę nie mieli hajsu ani na 29. ani na 30. rundę. Dogrywka i zobaczymyDogrywka :< SK narobiło w gacie niestety
Gdzie to podsumowanie listopada ?https://forum.bukmacherskie.com/threads/nfl-2017-2018-by-gucci-mane.137603/page-8#post-6568563
Moje propozycje na NFL o 22, 4 typy, 2 grubasy za podwójna stawkę. Te typy rozpieprzają dziś bank i to nie Wasz a buka, polecam z całego serca.
Ale po stronie TT 8-0 mieli ???? Nawet jak zrobili 8-7 to i tak jest bardzo dobry wynikNie tyle narobili w gacie, co przez tę rundę nie mieli hajsu ani na 29. ani na 30. rundę. Dogrywka i zobaczymy
8-0 -> 8-11 -> 14-11 -> 15-13 -> 15-15 dość dziwna mapa w sumie.Ale po stronie TT 8-0 mieli ???? Nawet jak zrobili 8-7 to i tak jest bardzo dobry wynik
Dziwna tylko przez nich ???? Bo to jest mapa stworzona dla CT ????8-0 -> 8-11 -> 14-11 -> 15-13 -> 15-15 dość dziwna mapa w sumie.
Będzie, nie panikuj.Gdzie to podsumowanie listopada ?
55/45% wg statystyk, więc nie szalejmy, to już nie te czasy gdzie w 2k15 VP-NiP grali traina i kto wygrał 3 rundy w terro wygrywał mapę.Dziwna tylko przez nich ???? Bo to jest mapa stworzona dla CT ????