>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Trudno się nie zgodzić. Bez formy to jest Fallen. Guardian może nie sprawia że kopara opada, ale z pewnością gra bardziej niż pewnie i ciężko mówić tu o braku formy. Wręcz jest to bez sensu XD Tutaj nawet zniżki formy nie ma.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Niemki dwukrotnie przewaga 6 na 4 i nie potrafią bramek zdobywać i jeszcze tracą ???? To był zły bet z mojej strony, nie wiedziałem że taka patola tam. Dunki już z 12 minut kar miały a i tak wygrywają 4 bramkami.
Dwa karne do tego nie trafione ???? Bet niestety już w piach po 1 połowie ???? oby SK zakończyło i tak będzie okej ????
Nożem go w ostatniej walnął bo amunicji zbrakło ???? OMG

zegee 51

zegee

Użytkownik
Niemki dwukrotnie przewaga 6 na 4 i nie potrafią bramek zdobywać i jeszcze tracą ???? To był zły bet z mojej strony, nie wiedziałem że taka patola tam. Dunki już z 12 minut kar miały a i tak wygrywają 4 bramkami.
Dwa karne do tego nie trafione ???? Bet niestety już w piach po 1 połowie ???? oby SK zakończyło i tak będzie okej ????
Nożem go w ostatniej walnął bo amunicji zbrakło ???? OMG
Troche graja chlopaki z Faze i SK, piekny mecz

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Dziwna tylko przez nich ???? Bo to jest mapa stworzona dla CT ????
55/45% wg statystyk, więc nie szalejmy, to już nie te czasy gdzie w 2k15 VP-NiP grali traina i kto wygrał 3 rundy w terro wygrywał mapę.
No i SK 3:1, złapane przy 0:1 @2.79 gg

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom