>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
55% rund rozegranych wygrywają gracze CT, 45% wygrywa strona T. Skąd to 70/30?
Ale statystyki są zbierane z każdego turnieju, każdej drużyny. To jest zamazywane strasznie przez te słabsze zespoły. Przecież CT ma o wiele łatwiej na train, tam rotacja z A na B zajmuje 3-4 sek?
3x z rzędu karne nie zostały trafione, pełno strat ???? szkoła Bieglera ????
Raptors -2.5 1kwarta @1.80

pasek 10,8K

pasek

Użytkownik
Ale statystyki są zbierane z każdego turnieju, każdej drużyny. To jest zamazywane strasznie przez te słabsze zespoły. Przecież CT ma o wiele łatwiej na train, tam rotacja z A na B zajmuje 3-4 sek?
3x z rzędu karne nie zostały trafione, pełno strat ???? szkoła Bieglera ????
Raptors -2.5 1kwarta @1.80
Filtrowanie na &quot;Big events&quot; i rok 2017 ???? 55/45% ???? ostatnie 3 miesiące też z Big events 57/43%, bez limitu czasu 54/46%
edit: Majory 2017 52/48%
Majory all time 54/46%

tobias 359

tobias

Użytkownik
jezeli ktos wie jak dziala maksi kombi albo ma gdzies rozpisane bardzo bym prosil bede bardzo wdzieczny
Znalazłem w 3 sekundy.

Oglądam Barcelone i jeżeli Messi nic nie wyczaruje to cienko widzę Barce. Villareal ma kontry ale nie potrafią tego wykorzystać. Bakambu świetnie kryty.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Filtrowanie na &quot;Big events&quot; i rok 2017 ???? 55/45% ???? ostatnie 3 miesiące też z Big events 57/43%, bez limitu czasu 54/46%
edit: Majory 2017 52/48%
Majory all time 54/46%
No niech ci już będzie, ale statystyki nie grają tak jak w każdym sporcie ;)

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Dobry początek Raptors 10-0 ;)
ps.Na Eleven Sports 3 i Eleven Sports 4 leci Marsylia, w dodatku na żywo... ale lecą w ch..ja.
Po co to komu?
Potem napiszą, że tyle i tyle meczów puścili na żywo w tym roku...
Wczoraj Wizards zaczęli 13-0 i nie trzeba przypominać jak skończyli ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dobry początek Raptors 10-0 ;)
ps.Na Eleven Sports 3 i Eleven Sports 4 leci Marsylia, w dodatku na żywo... ale lecą w ch..ja.
Po co to komu?
Potem napiszą, że tyle i tyle meczów puścili na żywo w tym roku...
eleven 3 i 4 tylko na nc+ ?

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
SK win @2.30
Pierwszą mapę przegrali (pick Faze), ale równo szli. Myślę, że warto spróbować, bo jednak to oni wg mnie byli faworytem do zwycięstwa. Grają równo i przede wszystkim mają sposób na Faze. Jako, że to finał to uważałbym ze stawką, bo nie warto grubo pakować, grają dwie bardzo dobre drużyny ????
Tutaj 3-1 się skończyło, więc ✅

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Mam NC+ i interesuje mnie tylko ten repertuar. Może dołożą Eleven Sport 5 i tam też puszczą ten mecz? ;)
Detroit-Boston zaraz na Canal+Sport 2.
No ciekawe, jak tam Irving sobie poradzi
Grają bez Walla...
Prowadzili 5 pkt i Satoransky nie rzucił 2 wolnych, a za chwilę Rivers rzucił trójkę jaką się trafia 1x20 i się posypało... no i sędziowie jeszcze odwalili na sam koniec odwalili numer i tyle w temacie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom