Koniec meczu?Prowadzili 5 pkt i Satoransky nie rzucił 2 wolnych, a za chwilę Rivers rzucił trójkę jaką się trafia 1x20 i się posypało... no i sędziowie jeszcze odwalili na sam koniec odwalili numer i tyle w temacie ????
Zastrzeliłbym gdyby z 20-5 wtopili mi to, a brakowało centymetrów...Raptors -2.5 1kwarta @1.80
Jendak tylko 900zł . Mimo Value na Bedzi ( @2.15) to nie ma co ruszac tajaNigdy nie rusze meczow Jastrzebia i Bedzina, 2.5kola w plecy ????
szybki golMilan 2,45
Ahh ten Messi i po zawodachVillareal 1X @2,04 STS
Czyżby kolejna strata punktów Barcy ? Póki co jest to możliwe dlatego spróbuję
Milan 2,45
szybki gol
w miare dobrze. szansa na dodatnie handi jest, problem jak Toronto zaczyna 3kami sypaćOgląda ktoś Raps - Kings ? Jak grają Kings ?
Chodzi mi po głowie over 204.5 i głównie mi chodzi o formę rzutową Kings bo wiem, że Raps swoje rzucą.w miare dobrze. szansa na dodatnie handi jest, problem jak Toronto zaczyna 3kami sypać
Handicapy obowiązują tylko w regulaminowym czasie gry. Tak jest u każdego buka i w każdej dyscyplinie sportuCzy ktoś zna się na ziemniaku typu STS?
Mianowicie https://www.sts.pl/pl/user/?action=show-ticket-detail&id=313441799016260701&live=&ajaxCall=1&ticket_index=1&fullticket=1
Byłem święcie przekonany, że handicap jest razem z dogrywką, w ABC gracza nie ma żadnego zapisku handicapie w futbolu amerykańskim.
Czy jest jakaś szansa na wygraną kuponu?