U
0
Usunięty użytkownik 46969
Gość
Steinbors dzien konia tak jak mowilem
ja pierdole co tam sie dzieje kurwa
ja pierdole co tam sie dzieje kurwa
To bardzo drobiazgowi Ci sędziowie są ????30 cm spalony Celebana
http://www.soccerbase.com/referees/home.sd?comp_id=21Gdzie mógłbym sprawdzić statystyki sędziów ligi hiszpańskiej (chodzi mi o kartki/mecz)?
tutaj na plus,za drobne pogralem, niestety wynik meczowy rozliczam na minus, Slask mial ten mecz ale Steinbors robil cuda a to co zrobili obroncy WKS przy dwoch straconych golach to pilkarski kryminal, szkodawe Wroclawiu cisnienie duze na rewanz za ostatnie porazki w meczach bezposrednich,przedmeczowe zapowiedzi rowniez mowia o checi rewanzu wiec dobrym typem beda tu rowniez zolte kartki,dla ryzykantow nawet zaryzykowalbym pogranie czerwonego kartonika albo jakiegos karnego
Szybko wyrównaliLivorno 3,2
Ślask - Arka Sląsk Albo Remis @ 2,97
próbujemy
Dlatego zawsze trzeba uważać stawiając na Śląsk, bo oni potrafią grać lepiej przez całą połowę, a tracą gola w ostatniej minucie przed przerwą i to przez to że Tarasovs po raz kolejny pokazał że jest słaby i nie potrafi przykryć nawet zawodnika ..
Śląsk lub remis @2,03 STS
Pre mam over 2,5 to jeszcze sobie dołożę teraz 1X, trzeba tu wywalczyć chociaż 1 punkt, tym bardziej że gra była dobra i to będzie zbyt duża strata, jeszcze u siebie gdzie trzeba osiągać dobre wyniki bo ważna jest poprawa frekwencji