booomLivorno 3,2
Pasuję -> http://cricfree.sc/watch/live/atp-london-live-streamingWydaje mi się, że ten kurs 3,20 na Goffina to jakieś nieporozumienie.
Będę wdzięczny za dobrej jakości stream do tego meczu ...
Spróbuj Inter + Bilbao - Villarreal obie strzelą. Mnie natomiast nie do końca przekonuje Inter ale chyba się skuszę.ja juz dawno mialem odpuscic Francje ale czlowieka zawsze diabel podkusi i teraz nie wiem czy stopowac czy szukac odkucia wieczornego...
co myslicie o Inter + Villareal x2 ? ma szanse bytu? wogole mnie ta hiszpanska odpycha strasznie ostatnio
połamał już w 1 gemieWydaje mi się, że ten kurs 3,20 na Goffina to jakieś nieporozumienie.
Będę wdzięczny za dobrej jakości stream do tego meczu ...
Bilbao jest cienkie ogolnie w tym sezonie ale po tych ostatnich porazkach to fakt powinni strzelic bramke u siebie choc a Villareal gol to formalnosc imo takze w sumie moze sie skusze bo zaklad 3drogowy to moze byc strzal w stope, Inter u siebie machnie Atalante, sa mocni naprawde powinni ich zrobic bo Bergamo ma zadyszke ale po dzisiejszych wynikach to juz sam nie wiem co myslec ludzieSpróbuj Inter + Bilbao - Villarreal obie strzelą. Mnie natomiast nie do końca przekonuje Inter ale chyba się skuszę.
Dziwne, że ktoś w ogóle obstawił taki mecz.To bylo wiadome ze bez jaj sie nie obejdzie w finale patrzac na polfinaly i na dzien dobry 3 przełamania
Ja na wieczór postawiłem 2 kupony:Bilbao jest cienkie ogolnie w tym sezonie ale po tych ostatnich porazkach to fakt powinni strzelic bramke u siebie choc a Villareal gol to formalnosc imo takze w sumie moze sie skusze bo zaklad 3drogowy to moze byc strzal w stope, Inter u siebie machnie Atalante, sa mocni naprawde powinni ich zrobic bo Bergamo ma zadyszke ale po dzisiejszych wynikach to juz sam nie wiem co myslec ludzie