>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Sampa z drugim Polakiem z przymusu. Gospodarze graja ewidentnie na remix, chociaz jesli Bereszynski poprawi celnosc dosrodkowan, to potezny Zapata moze zagrozic. Juve grozne, bo Cuadrado. Do Kolumbijczyka nalezy tez pudlo w najlepszej sytuacji. Mecz nie porywa, brakuje Dybaly I to widac.
1X 2.00

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Kobayashi win @ 7 skoki.
Nie doceniany Japonczyk, nie wiem czemu mial by nie mieć szans tutaj wygrac. W piątek oddal 2 dobre skoki i skonczyl na 3 miejscu, dzisiaj tez dobry skok i po 1szej serii jest drugi wraz z Kraftem. Japoniec w formie w tym sezonie i jesli Kraft nie odleci to duze szanse ma Japoniec. Wchodze za pol stalej stawki.

Otrzymane punkty reputacji: +10
U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
typowy mecz ekstraklapy, Slask cisnie cala polowe, i gol z dupy do szatni, no nic trzeba dolozyc na Slask na live bo Arka wyglada miernie tak czy siak

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Dlatego zawsze trzeba uważać stawiając na Śląsk, bo oni potrafią grać lepiej przez całą połowę, a tracą gola w ostatniej minucie przed przerwą i to przez to że Tarasovs po raz kolejny pokazał że jest słaby i nie potrafi przykryć nawet zawodnika ..
Śląsk lub remis @2,03 STS
Pre mam over 2,5 to jeszcze sobie dołożę teraz 1X, trzeba tu wywalczyć chociaż 1 punkt, tym bardziej że gra była dobra i to będzie zbyt duża strata, jeszcze u siebie gdzie trzeba osiągać dobre wyniki bo ważna jest poprawa frekwencji

U 0

Gość
Steinbors ma dzien konia jak na razie, kurs 5.25 na live kusi, jak Slask strzeli do 60 to spadnie ponad dwukrotnie wiec warto zaryzykowac, najgorsze tutaj jest to ze Arka wyjdzie pewnie totalnie z kontry i bedzie murarka bo juz w pierwszej polowie caly czas wroclawianie prowadzili gre, jestem dobrej mysli, czas pokaze
Slask @5.25

U 0

Gość
drogo mnie bedzie kosztowac dzisiaj przynaleznosc klubowa chyba

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Kobayashi win @ 7 skoki.
Nie doceniany Japonczyk, nie wiem czemu mial by nie mieć szans tutaj wygrac. W piątek oddal 2 dobre skoki i skonczyl na 3 miejscu, dzisiaj tez dobry skok i po 1szej serii jest drugi wraz z Kraftem. Japoniec w formie w tym sezonie i jesli Kraft nie odleci to duze szanse ma Japoniec. Wchodze za pol stalej stawki.
xD ładnie ????

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Kobayashi win @ 7 skoki.
Genialna niedziela i genialny Japończyk.
✅✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +25
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Sampa z drugim Polakiem z przymusu. Gospodarze graja ewidentnie na remix, chociaz jesli Bereszynski poprawi celnosc dosrodkowan, to potezny Zapata moze zagrozic. Juve grozne, bo Cuadrado. Do Kolumbijczyka nalezy tez pudlo w najlepszej sytuacji. Mecz nie porywa, brakuje Dybaly I to widac.
1X 2.00
✅????
Duvan, linia pomocy I pomysl na mistrza. Bravo Sampa. Szczesny wyciagnal jedno sam na Sam, a przy bramkach pierwszej I trzeciej bez szans. Strzal Torrery rownIez byl mocny I precyzyjny, wiec nie winilbym Wojtka I przy drugiej bramce. Juve zjedzone w srodku pola plus beznadziejny Higuain.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom