>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
No to SK poległo, teraz Faze - Cloud i próbuję C9 win @2,9 STS

Faze w roli zdecydowanego faworyta, ale pomijając że to CS i tu wszystko się może zdarzyć, pozytywnie zaskoczyli mnie C9 i myślę że mogą też sprawić niespodziankę, lekko spróbuję
⛔ ⛔

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Ale Baskonia ostatnio overy robi, głowa mała.
Ciekawe jak cyrk zwany atp dziś wypadnie, Goffin może wygrać ten śmieszny turniej, to byłaby piękna historia.
niestety tenis to dla mnie czarna magia
ja od siebie proponuje Slask - Arka 1 @2.05 zlapane w ostatniej chwili bo leci na leb na szyje, polecam pobierac
ja pogralem grubiej bo cisnienie na wynik jest dzis w Twierdzy, z fartem

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Witam, wie ktoś z jakiego powodu w Rivalo nie można typować zdarzeń z meczu Papużek z Nietoperzami w La Liga? Pytałem na LC, ale sami nie wiedzą dlaczego nie ma tego meczu w ofercie, albo to ja jestem ślepy...

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
dzis o 17:00 Celje vs Kiel reczna , jakie typy ? ???? Kiel bierze to po porazce u siebie , gdzie mecz wygladal czasami jakby byl ustawiony ? ???? jakie opinie ?

U 0

Gość
Slask ruchliwy od pierwszych minut, polecam
a Fiorentina ewidentnie chce wygrac malym nakladem sil mecz

contowsky 1,2K

contowsky

Użytkownik
Jak ktoś ma zamiar obstawiać Valencię to niech weźmie pod uwagę fakt, że Zaza, Guides i Soler nie zagrają od 1 minuty.

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Clippers @2,3, ja to zlapalem po 2,5, Hornets przegrali wczoraj z Bulls no kurwa, to tam naprawde sie zle dzieje, to juz jest wstyd. Clippers nie lepsi, 7 porazek z rzedu, ale dzis koncza ta serie. Griffin ostatnio dobrze sobie poczyna, mam nadzieje ze przejmie mecz.⛔⛔
West Ham United @3,64

contowsky 1,2K

contowsky

Użytkownik
Co ten Marcelino odstawia... Zaza, Soler, Guedes ławka :eek: Wiadomo czemu ich usadził?
Zaza po lekkim urazie, reszta nie wiem ale pewnie podobnie. Kursy poszły w górę, ja mimo wszystko zaryzykuje Valencię na zakład bez remisu.

U 0

Gość
poczatek sezonu jest a nie marzec, bez jaj, akurat zmeczenie to tutaj huja przewazy
a jednak przewazylo, Williams z Griffinem sami nie pociagna tyle a Jordan nic nie pogral, szersza lawka i wiecej mocy wygrala szerszeniom ten mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom