cuadrado12
Użytkownik
atp_open , mi akurat nie chodziło o typy i analizy, które tam ludzie podają. Tylko o tą całą awanturę i w szczególności obrażanie się, bo to akurat nie jest tam potrzebne.
Akurat znany jesteś z tego, że lubisz atakować co potwierdziłeś wyzywając mnie od znawcy rotoworldów i twitterów. W dziale NBA piszę od kilku dobrych lat i jesteś może jedną z kilku osób na przestrzeni tych lat która mnie wyszydza. Nie przejmuję się tym bo hejterzy są wszędzie a krowa która duży ryczy mało mleka daje. Żaden wpis który jest merytoryczny w dziale NBA nie zostanie usunięty, nawet jeśli będzie przegrany. Masz swojego excela, swoje statystyki, otwórz temat, pisz, wklejaj w nim co Ci się podoba, zapewniam Cię że nikt Ci żadnego postu w temacie nie usunie. W dziale NBA piszemy merytorycznie, na bieżąco, informujemy o kontuzjach itd... Jak zmienisz styl pisania i podasz konkretne argumenty za jakimś typem na pewno nikt Ci postu nie usunie.haha, a kto tu mowi o parzystych nieparzystych? mowa tutaj o dziale NBA Grudzien 2017 ???? Nie zmieniaj tematu, ale rozumiem, tych statow sie nie da "zataic" ktore podalem bo to jednak prawda ????
@To nie ja atakuje tylko zrobilem podliczenie typow ost 4 dni gry. Ot caly zamet, bo niektorym nie na reke takie staty Co niby zlego zrobilem? ze rozliczylem kupony i zrobilem podsumowanie? ????
Minnesota... co Wy żeście zrobili ????Boston + Minnesota
@2.50 bet563
No wkoncu!!! Tez sie cieszelosing streak is over . Brawo Memphis !
Wziąłem Calgary zamiast Nashvile, bo ktoś w dziale sobie napisał, że mają jutro trudny mecz... no rzeczywiście grają prestiżowe spotkanie, ale jednak dziś ograli Boston
Drugiego seta oddały z 20-18, szkodaHyundai Hillstate 3:0 @3.75
Nie. Drugiego seta oddaly z 19:13 I zadna szkoda, to juz niepelnosprawnosc.Drugiego seta oddały z 20-18, szkoda
To już inna sprawa, ale mówię to co było bliżej, bo serie się tam zdarzają. Koreańska liga ma swoje uroki i raz wejdzie, a raz nieNie. Drugiego seta oddaly z 19:13 I zadna szkoda, to juz niepelnosprawnosc.
To AKO też już można do piachu po tym początku 3setaHyundai Hillstate -1.5seta @1.90
Western KB Star-1.5seta @2.42 (można zagrać bezpieczniej +1.5seta po @1.40 jak ktoś chce)
AKO @4.60
Az to karykaturalnie wyglada. Ile ta "Median" srednio Robie punktow druzynie, 75%? Lepiej? :V powiny jej postawic mobilny potrojny blok na wylacznosc I by za nia chodzil, skoro nigdzie indziej pilka nie pojdzieTo już inna sprawa, ale mówię to co było bliżej, bo serie się tam zdarzają. Koreańska liga ma swoje uroki i raz wejdzie, a raz nie
Atakującej w ogóle nie ma dzisiaj z tego co widzę, więc to słabo wygląda po prostu. Jak ta biała nie kończy to zawsze się przegrywa, bo Koreanki to tam tylko jako "ozdoby" są.
To AKO też już można do piachu po tym początku 3seta
Coś koło tego pewnie jest, ale to we wszystkich drużynach wygląda to podobnie ????Az to karykaturalnie wyglada. Ile ta "Median" srednio Robie punktow druzynie, 75%? Lepiej? :V
Akurat u przeciwniczek jest biala, ale to nie zawsze pierwsza opcja w ataku, z tego co ogladamZ taką grą to niestety będą wszystkie na
Sorry za te typy, dziś nie pykło
Coś koło tego pewnie jest, ale to we wszystkich drużynach wygląda to podobnie ????
Może to nie jest pierwsza opcja, ale najskuteczniejsza i zdobywa najwięcej punktów z tego co kojarzę.Akurat u przeciwniczek jest biala, ale to nie zawsze pierwsza opcja w ataku, z tego co ogladam