>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
atp_open , mi akurat nie chodziło o typy i analizy, które tam ludzie podają. Tylko o tą całą awanturę i w szczególności obrażanie się, bo to akurat nie jest tam potrzebne.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
haha, a kto tu mowi o parzystych nieparzystych? mowa tutaj o dziale NBA Grudzien 2017 ???? Nie zmieniaj tematu, ale rozumiem, tych statow sie nie da &quot;zataic&quot; ktore podalem bo to jednak prawda ????
@To nie ja atakuje tylko zrobilem podliczenie typow ost 4 dni gry. Ot caly zamet, bo niektorym nie na reke takie staty:p Co niby zlego zrobilem? ze rozliczylem kupony i zrobilem podsumowanie? ???? Nikt wczesnij takich podsumowan nie robil, wiec kazdy wierzyl ze dzial NBA to najlepszy dzial na forum bukmacherskim ???? i nie mowie ze nie jest, ale jak widac troche ta teoria nadciagana:p

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
haha, a kto tu mowi o parzystych nieparzystych? mowa tutaj o dziale NBA Grudzien 2017 ???? Nie zmieniaj tematu, ale rozumiem, tych statow sie nie da &quot;zataic&quot; ktore podalem bo to jednak prawda ????
@To nie ja atakuje tylko zrobilem podliczenie typow ost 4 dni gry. Ot caly zamet, bo niektorym nie na reke takie staty:p Co niby zlego zrobilem? ze rozliczylem kupony i zrobilem podsumowanie? ????
Akurat znany jesteś z tego, że lubisz atakować co potwierdziłeś wyzywając mnie od znawcy rotoworldów i twitterów. W dziale NBA piszę od kilku dobrych lat i jesteś może jedną z kilku osób na przestrzeni tych lat która mnie wyszydza. Nie przejmuję się tym bo hejterzy są wszędzie a krowa która duży ryczy mało mleka daje. Żaden wpis który jest merytoryczny w dziale NBA nie zostanie usunięty, nawet jeśli będzie przegrany. Masz swojego excela, swoje statystyki, otwórz temat, pisz, wklejaj w nim co Ci się podoba, zapewniam Cię że nikt Ci żadnego postu w temacie nie usunie. W dziale NBA piszemy merytorycznie, na bieżąco, informujemy o kontuzjach itd... Jak zmienisz styl pisania i podasz konkretne argumenty za jakimś typem na pewno nikt Ci postu nie usunie.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
to jest atak ze rozliczam kupony ktore powinien rozliczac uzytkownik, a jesli nie to do dwoch godzin Moderator tego dzialu? To jest atak?, bo dla mnie to jest konstruktywna krytyka ktora wiekszosc nie moga przyjac &quot;na klate&quot; z niewyjasnionych powodow. Rozliczylem tylko typy, i zachecajac innych do typowania(MFL jako jedyny sie zglosil)
Co do mojego tematu to nie mam zamiaru wiecej typow wrzucac bo nie bede podawal typow za darmo osobom ktorzy szydza. moje 2 typy na 3 w dziale NBA byly &quot;Excelowe&quot; 2 weszly i 1 nie wszedl. Wroc do postow ktore byly w tym dziale. To TNF( widac znawca nba) mnie zaatakowal po raz pierwszy ze &quot;ATP znawca Excela, a taki pewny byl&quot; i kazdy kto byl w temacie i czytal to wie ze tak bylo ????
No wlasnie krowy ktore duzo rycza o twitterach i rotoworld i jakis kontuzjach malo typow &quot;na plus&quot; daja.
Co do typow, to nie wazne jaka metoda sie je zdobywa, czy Excelem, chodzeniem do wrozki czy innymi sposobami. Liczy sie zysk i trafne typy. Nie wygrywa ten co ma fajny styl i atakuje przez 90 minut, ale ten kto strzela gole ????
Pozdro

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Na nockę NHL za pół stawki:
NY Islanders @1.85
Calgary @1.65
AKO @3.05
Wziąłem Calgary zamiast Nashvile, bo ktoś w dziale sobie napisał, że mają jutro trudny mecz... no rzeczywiście grają prestiżowe spotkanie, ale jednak dziś ograli Boston
✅
⛔
AKO ⛔
Koreańska siata:
Dubelki
Hyundai Hillstate @1.50
Western KB Star @1.75
AKO @2.63
Hyundai Hillstate -1.5seta @1.90
Western KB Star-1.5seta @2.42 (można zagrać bezpieczniej +1.5seta po @1.40 jak ktoś chce)
AKO @4.60
Single
Hyundai Hillstate 3:0 @3.75

Wszystkie gram za pół stawki

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Jak na razie Hyundai słabo w ataku, ale jeszcze nic nie mówię, po tym co wczoraj widziałem w meczu Legionova ????
Z 14-11 do 14-15 ???? koreańska liga to jest piękny sport ???? ile tu emocji ????

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Drugiego seta oddały z 20-18, szkoda ⛔
Nie. Drugiego seta oddaly z 19:13 I zadna szkoda, to juz niepelnosprawnosc.

Trzeci set tez DLA Medi. Tylko ona Tam punktuje I poki co to wystarcza

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Nie. Drugiego seta oddaly z 19:13 I zadna szkoda, to juz niepelnosprawnosc.
To już inna sprawa, ale mówię to co było bliżej, bo serie się tam zdarzają. Koreańska liga ma swoje uroki i raz wejdzie, a raz nie ;)
Atakującej w ogóle nie ma dzisiaj z tego co widzę, więc to słabo wygląda po prostu. Jak ta biała nie kończy to zawsze się przegrywa, bo Koreanki to tam tylko jako &quot;ozdoby&quot; są.
Hyundai Hillstate -1.5seta @1.90
Western KB Star-1.5seta @2.42 (można zagrać bezpieczniej +1.5seta po @1.40 jak ktoś chce)
AKO @4.60
To AKO też już można do piachu po tym początku 3seta ⛔

U 0

Gość
To już inna sprawa, ale mówię to co było bliżej, bo serie się tam zdarzają. Koreańska liga ma swoje uroki i raz wejdzie, a raz nie ;)
Atakującej w ogóle nie ma dzisiaj z tego co widzę, więc to słabo wygląda po prostu. Jak ta biała nie kończy to zawsze się przegrywa, bo Koreanki to tam tylko jako &quot;ozdoby&quot; są.

To AKO też już można do piachu po tym początku 3seta ⛔
Az to karykaturalnie wyglada. Ile ta &quot;Median&quot; srednio Robie punktow druzynie, 75%? Lepiej? :V powiny jej postawic mobilny potrojny blok na wylacznosc I by za nia chodzil, skoro nigdzie indziej pilka nie pojdzie

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Z taką grą to niestety będą wszystkie na ⛔
Sorry za te typy, dziś nie pykło
Az to karykaturalnie wyglada. Ile ta &quot;Median&quot; srednio Robie punktow druzynie, 75%? Lepiej? :V
Coś koło tego pewnie jest, ale to we wszystkich drużynach wygląda to podobnie ????

U 0

Gość
Z taką grą to niestety będą wszystkie na ⛔
Sorry za te typy, dziś nie pykło

Coś koło tego pewnie jest, ale to we wszystkich drużynach wygląda to podobnie ????
Akurat u przeciwniczek jest biala, ale to nie zawsze pierwsza opcja w ataku, z tego co ogladam

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Akurat u przeciwniczek jest biala, ale to nie zawsze pierwsza opcja w ataku, z tego co ogladam
Może to nie jest pierwsza opcja, ale najskuteczniejsza i zdobywa najwięcej punktów z tego co kojarzę.
Jeszcze pierwsza rozgrywająca dostała piłką w twarz i zeszła, więc pogrzebane te typy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom