>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
tobias 359

tobias

Użytkownik
ogladasz ten mecz ? Lanus dzis wyszedl w najmocniejszym skladzie , bo grajac w Copa rezerwami w lidze grywali i tak slabo grali w 1 polowie ?
Tak, Velez miał sporo strzałów i atakowali. Ale już raczej sobie podaruje ten mecz bo ligi argentyńskie ciężko obstawić imo.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
kosz ameryka
belize - kostaryka 1.75 przy 37-32 w drugiej polowce Belize peknie
wczoraj z nikaragua trzymali sie na 5 punktow w drugiej polowce obskoczyli chyba 30oma/
u ruskiego wisialo nawet pod 1.9
Nemtsova/Shafer - Bovy/Romero 3.15 laski debel
Ekwador Manieczki
0-6 2-1 00-15
2.36 dalej u rosjanina po breaku
jeszcze 1.8 nizej nie ma sensu, ale i tak powinno wejsc z palcem w nosie
✅

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
slabo wyglada ta kostaryka szkoda ale maja jeszcze kwarte, w kolejnym meczu za 30 minut hc +17.5 na salvador to jakis kosmos..... zastanawiałem sie zeby grac slavador na winnera oni z Panama daja +17? :O
Salvador przegrał ale z...Meksykiem z Wyspami Dziewiczami, jak ktos sledzil ostatni turniej to wyspy nie wiem czy nawet nie ograły kanady, pamietam ten mecz ale wyniku za cholere nie przypomne sobie, kanada wtedy chyba tez nie pierwszym składem szperac mi sie nie chce ale chyba ich nawet ograli ???? Panama baty od Urugwaju w ostatniej kwarcie dali im porzucac bo by sie skonczylo 20oma, ze Stanami nawet nie porownuje bo tam byla wyebka, Generalnie dwie kiepskie druzyny +17.5 biere

ale posprawdzam wczesniej sklady, Crvena ladnie sie dala dojechac pod koniec..

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
slabo wyglada ta kostaryka szkoda ale maja jeszcze kwarte, w kolejnym meczu za 30 minut hc +17.5 na salvador to jakis kosmos..... zastanawiałem sie zeby grac slavador na winnera oni z Panama daja +17? :O
Nie wiem jakimi grają składami ale ogólnie to Panama jedną albo i dwie półki wyżej niż Salwador

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Kostaryka srebrny medalista z 2015 roku a dostaje od Belize. Panama wygrywala ten turniej dwa razy a salvador 2 razy na pudle, szperam jeszcze.
Tylko te lata cos mi nie pasuja. Widac graja co 2.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom