>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
maggioslc 2,1K

maggioslc

Użytkownik
Jako że nie ma sensu grać tasiemek po 3 mecze w NBA, w 90% przypadków wchodzą 2 z 3 to wydaje mi się że warto jednak Spurs i Boston, bez handi, stabilnie powinno wpaść

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
W dziale NBA piękne ranczo, nic tylko popcorn do ręki i czytania na trochę czasu ????
niektórzy są niereformowalni i cały czas chcą zaistnieć. Moderator nie siedzi 24/7 i tylko patrzy aż jakiś user będzie obrażał drugiego. Kiedy widzę to usuwam, podobnie ktoś inny.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Pany co pewniejszego według Was z NBA -handi z Indiany czy Philly ? ;)
Philly!! ???? ???? ????
rambo131 , o jakich niby reformach? to ze tym razem podalem wiarygodne staty Dzialu NBA na miesiac Grudzien? ???? Chciales zebym podawal staty a nie wrozenie z fusow...cos masz przeciwko tej tabelce w nba?;) Pokaz mi co tam sienie zgadza? ????
Podales tam jeden typ, z czego nie wszedl i ucichles panie znawco rotoworld i twitterow;)
a co do zaistnienia to nie ja chce zaistniec tylko probuje innych zachecic do typowania w tym dziale i zeby mogli zaistniec(jednak cos sie niekwapia do podawania merytorycznych typow), i rozliczam kupony ktore powinni rozliczac uzytkownicy, a jelsi tego nie robia uzytkownicy to odpowiedzialnosc spada na moderatora tego dzialu, czy nie tak?;)
cuadrado12 , no ja tez mam beke z tego jak znawcy NBA cos nie daja rady z typami, a tak,sie chwala ze to najlepszy jeszcze pozostajacy dzial/temat na forum...
4 typy dzisiaj w temacie NBA
Orlando
Nugetts
Memphis
over 11.5 Nowitzkiego
Na chwile obecna tylko Nowitzki i Memphis w grze:p

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nie będę dyskutował z gościem co gra parzysta/nieparzysta liczba pkt w meczu. Dziękuję dobranoc.
Możesz wkleić logarytm excela jak wychodziło czy będzie parzyste/nieparzyste bo ciekawy jestem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom