>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Na lajfy relację tekstową xD

Bydzie po @3 ktoś widze grał, niezłe pseudowalue, kiedy pre było@8 przy 1-2 mozna bylo zamknac po @4

ważne żeby weszło :p
a jeszcze mnie kusiło w dublu legionowia+bydzia

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Bydzie po @3 ktoś widze grał, niezłe pseudowalue, kiedy pre było@8 przy 1-2 mozna bylo zamknac po @4
Wiem, że było więcej w pre ale jakoś nie wierzyłem w Bydgoszcz ???? Zagrałem i tak po mniej niż pół stawki, więc jak stracę to nic się nie stanie ;)

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Wiem, że było więcej w pre ale jakoś nie wierzyłem w Bydgoszcz ???? Zagrałem i tak po mniej niż pół stawki, więc jak stracę to nic się nie stanie ;)
Również chciałem pójść w Legionovie ale odpuściłem i masz weszło. Polecasz coś jeszcze do gry to pogram również tym razem ?

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
z koreanskiej to polecisz chyba ostro po statystykach bo nie podejrzewam ze ogarniasz skaczacych kitajcow ????
Popatrz naprawdę na moje ostatnie typy, od dobrych 3 tyg ich oglądam i orientuję się mniej więcej co i jak ;) Nie mówię, że ekspert, ale skuteczność całkiem całkiem w ostatnim tygodniu była ;)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Popatrz naprawdę na moje ostatnie typy, od dobrych 3 tyg ich oglądam i orientuję się mniej więcej co i jak ;) Nie mówię, że ekspert, ale skuteczność całkiem całkiem w ostatnim tygodniu była ;)
Też obejrzałem kilka spotkań mężczyzn i kobiet. U mężczyzn jeszcze można coś przewidzieć ale u kobiet każdy wynik możliwy ????

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Na jutro tylko jeden mecz coś z tego grasz ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom