ted
Forum VIP
W jaki niby sposób ???? ? Był czelendż, dotknął siatki wyraźnie, punkt słusznyfajnie ten Olsztyn przekręcili, było 25:24 dla nich, nagle 26:24 set dla gości
W jaki niby sposób ???? ? Był czelendż, dotknął siatki wyraźnie, punkt słusznyfajnie ten Olsztyn przekręcili, było 25:24 dla nich, nagle 26:24 set dla gości
Poszło easy, a płakałem już po pierwszych 5 punktach ????Legionowo K @3.95
Za pół stawki
na livescore tego nie widać ????W jaki niby sposób ???? ? Był czelendż, dotknął siatki wyraźnie, punkt słuszny
Wiem, że było więcej w pre ale jakoś nie wierzyłem w Bydgoszcz ???? Zagrałem i tak po mniej niż pół stawki, więc jak stracę to nic się nie stanieBydzie po @3 ktoś widze grał, niezłe pseudowalue, kiedy pre było@8 przy 1-2 mozna bylo zamknac po @4
Również chciałem pójść w Legionovie ale odpuściłem i masz weszło. Polecasz coś jeszcze do gry to pogram również tym razem ?Wiem, że było więcej w pre ale jakoś nie wierzyłem w Bydgoszcz ???? Zagrałem i tak po mniej niż pół stawki, więc jak stracę to nic się nie stanie
Korona over 2,5 gola @1,73 STS
Na jutro coś z koreańskiej siatkówki, ale jeszcze się zastanawiam co i jak.Również chciałem pójść w Legionovie ale odpuściłem i masz weszło. Polecasz coś jeszcze do gry to pogram również tym razem ?
z koreanskiej to polecisz chyba ostro po statystykach bo nie podejrzewam ze ogarniasz skaczacych kitajcow ????Na jutro coś z koreańskiej siatkówki, ale jeszcze się zastanawiam co i jak.
Popatrz naprawdę na moje ostatnie typy, od dobrych 3 tyg ich oglądam i orientuję się mniej więcej co i jak Nie mówię, że ekspert, ale skuteczność całkiem całkiem w ostatnim tygodniu byłaz koreanskiej to polecisz chyba ostro po statystykach bo nie podejrzewam ze ogarniasz skaczacych kitajcow ????
Też obejrzałem kilka spotkań mężczyzn i kobiet. U mężczyzn jeszcze można coś przewidzieć ale u kobiet każdy wynik możliwy ????Popatrz naprawdę na moje ostatnie typy, od dobrych 3 tyg ich oglądam i orientuję się mniej więcej co i jak Nie mówię, że ekspert, ale skuteczność całkiem całkiem w ostatnim tygodniu była
No nie poszło w TB, z 11-11 do 12-15Dokładam Bydgoszcz po @3
Na jutro tylko jeden mecz coś z tego grasz ?Popatrz naprawdę na moje ostatnie typy, od dobrych 3 tyg ich oglądam i orientuję się mniej więcej co i jak Nie mówię, że ekspert, ale skuteczność całkiem całkiem w ostatnim tygodniu była