arces1992
Użytkownik
To chyba nie widziałeś całego poprzedniego tygodnia... no ale pisz co uważaszhaha Arces bez obrazy zajmij sie polo bo co widze jakis Twoj typ z siatki to tylko w pi..e ???? poczekaj moze na AO
To chyba nie widziałeś całego poprzedniego tygodnia... no ale pisz co uważaszhaha Arces bez obrazy zajmij sie polo bo co widze jakis Twoj typ z siatki to tylko w pi..e ???? poczekaj moze na AO
Undery to coś strasznego, siedzisz cały mecz jak na szpilkach ???? a tak to chociaż radość z goli jest ^^ja lubię undery w noznej glownie ????
ja podziwiam żelazną defensywę i bramkarskie robinsonady ????Undery to coś strasznego, siedzisz cały mecz jak na szpilkach ???? a tak to chociaż radość z goli jest ^^
dlaczego błąd właśnie ogarnęły i nawet prowadzą 1 pktDobra, to był błąd i widzę to już po 4 pktach ???? One nie mają kompletnie ataku, a u babek to najważniejsze zaraz po zagrywce.
Początek był 0:5 i kompletna padaka w ataku no ale rzeczywiście grają o wiele lepiej terazdlaczego błąd właśnie ogarnęły i nawet prowadzą 1 pkt
plus ten niedorozwinięty kutas na stołku pomógł, bo to powtórzeniu punktu to huj wie skąd i po co.Początek był 0:5 i kompletna padaka w ataku no ale rzeczywiście grają o wiele lepiej teraz
Gra na przewagi i Legionova 1set wygrała ????
i strzeliła ????Korona strzeli do HT @2,60
Nie widziałem właśnie tej akcji bo neta mi przycięłoplus ten niedorozwinięty kutas na stołku pomógł, bo to powtórzeniu punktu to huj wie skąd i po co
Ale było trzeba się wypłakać ledwie po kilku punktach tak jak i wczoraj po drugim secie przegranym przez CzarnychJednak może nie będzie tak źle jak widziałem to na początku 1seta. Coś zaczęły grać w bloku o dziwo, a niskie krasnoludki ????
Niestety 30 pkt w q3. Cska robi sobie jaja i teraz ich docisna. Co nie zmienia faktu ze moj under przedmeczowy 74pkt kalev pogrzebali po 3kwartach ????CSKA sie meczylo w kosza z Kalev do polowy jaja, Ruscy maja inne priorytety ale lapac undery na Estonczykow jak nic
Kalev under 81.5 1.7
ostatnio tak samo pograli z Vef Riga ktora pozniej nie wyszla chyba nawet z 30
ale rzucajo ...Ruskie daja sobie trxaskac 70 punktow do 4 kwarty jaja troche. Drugi real sie z nich robi, tylko ze oni to i tak wyciagna 10cioma
przycisnalem za 90 percent cska na mecz po 1.47 po kwarcie ale juz nie chcialem pisac ale to co odebali w 3 kwarcie to cyrk, Kalev 30 punktow to nawet eniseyowi nie rzuca na 2 kwarty, poszli na wymiane a cska i tak ich dopadnie to co im zalezy, gorzej jak im nie zalezy ale u siebie bury chyba nie zrobia chyba.Niestety 30 pkt w q3. Cska robi sobie jaja i teraz ich docisna. Co nie zmienia faktu ze moj under przedmeczowy 74pkt kalev pogrzebali po 3kwartach ????