L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Zanzibar - Rwanda over 2.5
@ 1.96 Fortuna
Zanzibar - Rwanda over 2.5
@ 1.96 Fortuna
Za grosze, ale można spróbować, dzięki xD.A napisałeś 5 min później ???? No ale dobra, życzę powodzenia ????
Darmowy freebet, szkoda, że dali tylko dychę, ale ważne, że dali, zawsze pół stówki do przodu xD.Qingdao - 7.50 - wbijam na pełnej ???? .
Boston + over116.5 do ht w meczu GSW 2.76
Kenia- Libia 1 pol over 0.5
@2.07 fortuna
LegionoWa, nie ma takiego miasta jak Legionovo. To tak jakbym napisał Krakuw.w meczu Legionova ????
Możesz nawet pisać Krakuf, nie obchodzi mnie to...LegionoWa, nie ma takiego miasta jak Legionovo. To tak jakbym napisał Krakuw.
No jednak końcówka to nie jest ich gra, w ostatnich 15 minutach zawsze są nieskuteczneAngola DNB @2.85
Ręczna, może dziś nie zawiodą w końcówce ????
A ja byłem pazerny i się skusiłem na +2.5, ale jestem zły, wrrrrrrrrrr ???? .No jednak końcówka to nie jest ich gra, w ostatnich 15 minutach zawsze są nieskuteczne
Przegrywają 4 bramkami, nie sądzę aby to odrobiły w 10 minut dlatego już rozliczam.
atp_open ma chyba kolejny dział do wyjaśnienia ???? ???? ????Fantastycznie zaczął Bingtao ????
letko nie było, łamały sie jak opłatkiem w wigilie w pewnym momencie Renatka stała już po 9