to juz te serbki pewniejsze moim zdaniem a kurs lepszyPobieram dubelka PAOK +2,5 seta + Czeszki draw no bet
@4.00 ????
Na PajacykaWiecie na co można przeznaczyć środki z konta telefonu ? Kończy Mi się umowa i muszę wykorzystać je
Ja nie wiem jaki ty mecz oglądasz, ostatnie 10 minut juz inne oblicze obu druzyn. Odradzam ????Polecam Czeszki w ręczną. Szwedki nie istnieją w obronie o bramce nie wspomnę. W życiu nie wygrają
Dobre 10min na przestrzeni całej połowy napawa do optymizmu? Raczej nieJa nie wiem jaki ty mecz oglądasz, ostatnie 10 minut juz inne oblicze obu druzyn. Odradzam ????
Pogadamy po meczu, ale nie wprowadzaj ludzi w błąd bo faktycznie ktoś to zagraDobre 10min na przestrzeni całej połowy napawa do optymizmu? Raczej nie
Ogarniasz w jak najlepszy sposób to zrobić ?Można sprzedać jako SMSy premium
A na bet365 grales? Ja kiedys we wszystkich wiekszych roomach kilka tysi ogarnalem, ale tu jeszcze nie probowalem. Pyknąlby po dlugim czasie nawet heads upa ????jak ktos ma ochote na troche pokerka na starsach to na priv /nie bylo tematu ban na region na wplaty
pogralbym ale bet to po kwietniu mnie wykluczyl, pogrzebe w necie gdzie mozna jeszcze dla Pl pograc, ja swego czasu w mtt tez ladnie pograłem kilka turniejow ????A na bet365 grales? Ja kiedys we wszystkich wiekszych roomach kilka tysi ogarnalem, ale tu jeszcze nie probowalem. Pyknąlby po dlugim czasie nawet heads upa ????