>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Lopez/Lopez + Marach/Pavić(+1,5 seta) 2,25
Ktoś myślał nad meczem Halep-Wożniacka? Obejrzałem jeszcze raz ich pierwsze spotkania i do tego ich dwa ostatnie pojedynki bezpośrednie z tego roku i 2015 i wydaje mi się,że Karolina powinna to wziąć w dwóch a najprawdopodobniej w trzech setach.Jeśli by doszło do trzeciego seta co wydaje się bardzo prawdopodobne to byłaby faworytka bo jak zawsze jest świetnie przygotowana fizycznie i widać,że odpoczeła ostatnio i jest świeża a waleczności jej nigdy nie brakowało.
&quot;Powinna wziąć to w dwóch a najprawdopodobniej w trzech setach&quot;. Wydaje mi się że jedno drugie wyklucza.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Lopez/Lopez + Marach/Pavić(+1,5 seta) 2,25

&quot;Powinna wziąć to w dwóch a najprawdopodobniej w trzech setach&quot;. Wydaje mi się że jedno drugie wyklucza.
Czepiasz się..liczę na jej wygraną, najprawdopodobniej w trzech setach ale nie zdziwiłbym się jakby i w dwóch wygrała, ciężkie te mecze kobiet w tym turnieju do typowania.Nie powinno się tego w ogóle ruszać ale kurs ponad 2 na Wożniacką kusi. W pierwszym meczu trzymała przez całe spotkanie koncentracje i nie miała słabych momentów.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
To masz pewniaczki i się z nami nie podzielisz ?
Nie ma pewniaczkow, no moze z wyjatkiem dzisiaj over 35.5 w 1szej kwarcie na filipinach ????
@Up, oczekaj na live, napewno sie kursy odwroca, Wozniacki bedzie miala jeden break point i zagrasz wtedy na Pliskova

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Czepiasz się..liczę na jej wygraną, najprawdopodobniej w trzech setach ale nie zdziwiłbym się jakby i w dwóch wygrała, ciężkie te mecze kobiet w tym turnieju do typowania.Nie powinno się tego w ogóle ruszać ale kurs ponad 2 na Wożniacką kusi. W pierwszym meczu trzymała całe spotkanie koncentracje i nie miała słabych momentów.
Domyślam się. Finałowy turniej więc każdy może wygrać z każdym, a biorąc pod uwagę że to kobiety to już całkiem przewidzenie wyniku to jak wróżenie z fusów.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Domyślam się. Finałowy turniej więc każdy może wygrać z każdym, a biorąc pod uwagę że to kobiety to już całkiem przewidzenie wyniku to jak wróżenie z fusów.
Mnie to zastanawia,że na sześc dotychczas rozegranych meczy tyko jedna trzy-setówka.I mecze dość jednostronne, bez większej walki poza tym Venus z Ostapenko( a i w tym Venus miała meczbola w drugim secie). Tak jakby się umówiły kto bierze pierwszego seta bierze mecz ( i to same niskie undery), żeby się nie przemęczać na koniec sezonu, oczywiście nie wierzę w to ale spodziewałem się tutaj zaciętych spotkań a jak narazie poza tym jednym meczem dramaturgii brakuje.Dziś wydaje się,że mogą to być długie mecze.Chyba progresją pogram najwyższe overy od spotkania Halep- Wożniacka bo nie wierzę,że tak do końca będzie po 2-0.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Sonic Boom powalczy dziś o zwycięstwo, czy lepiej ich odpuścić?
Pisalem o tym wczoraj,powinien,ale sam ostatecznie tego nie zagralem.
Ktos może pare zdan o meczu Sun Rockets,bo w pracy jestem i widzialem doslownie kilka minut?
Oby teraz utrzymali bo juz tak underovo nie będzie.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Pisalem o tym wczoraj,powinien,ale sam ostatecznie tego nie zagralem.
Ktos może pare zdan o meczu Sun Rockets,bo w pracy jestem i widzialem doslownie kilka minut?
Oby teraz utrzymali bo juz tak underovo nie będzie.
Pisałeś i dlatego zagrałem ;)
Na razie remis, mam nadzieję, że w 3q trochę sie na nich przejadą, bo pierwsze 2q dosyć wyrównane.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Ja też, ale przyznaję, że od Tomka wszystko zgapiłem, bo na koszu zna się jak nikt ;)
Oby końcówki nie spusiaczyli bo cisną ich ładnie tfu tfu
To prawda!
Tomek spec od kosza, ATP spec od excelistyki, a ja probuje ogarniac tenisa, choc do osiagniec ow Panow mnie daleko ????

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
offtop, nie moge wejsc na unibeta przez wifi - ani na telefonie ani na komputerze. Na telefonie działa tylko przez pakiet.
Wychodzi, że taka wirtyna jest nieosiągalna i ze serwer odrzucil polaczenie, ktos cos ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom