atp_open
Użytkownik
Jeszcze mi ktos rozliczy typ przed meczem ???? po co mi to? ???? to pozniej zadnych emocji z ogladaniaPochwal sie,co pograles
Rockets narazie 13:13, nie jest zle
Jeszcze mi ktos rozliczy typ przed meczem ???? po co mi to? ???? to pozniej zadnych emocji z ogladaniaPochwal sie,co pograles
Zamykam z 40% zyskiemGambit WIN @2.10 CS:GO
"Powinna wziąć to w dwóch a najprawdopodobniej w trzech setach". Wydaje mi się że jedno drugie wyklucza.Ktoś myślał nad meczem Halep-Wożniacka? Obejrzałem jeszcze raz ich pierwsze spotkania i do tego ich dwa ostatnie pojedynki bezpośrednie z tego roku i 2015 i wydaje mi się,że Karolina powinna to wziąć w dwóch a najprawdopodobniej w trzech setach.Jeśli by doszło do trzeciego seta co wydaje się bardzo prawdopodobne to byłaby faworytka bo jak zawsze jest świetnie przygotowana fizycznie i widać,że odpoczeła ostatnio i jest świeża a waleczności jej nigdy nie brakowało.
To masz pewniaczki i się z nami nie podzielisz ?Jeszcze mi ktos rozliczy typ przed meczem ???? po co mi to? ???? to pozniej zadnych emocji z ogladania
Rockets narazie 13:13, nie jest zle
Czepiasz się..liczę na jej wygraną, najprawdopodobniej w trzech setach ale nie zdziwiłbym się jakby i w dwóch wygrała, ciężkie te mecze kobiet w tym turnieju do typowania.Nie powinno się tego w ogóle ruszać ale kurs ponad 2 na Wożniacką kusi. W pierwszym meczu trzymała przez całe spotkanie koncentracje i nie miała słabych momentów.Lopez/Lopez + Marach/Pavić(+1,5 seta) 2,25
"Powinna wziąć to w dwóch a najprawdopodobniej w trzech setach". Wydaje mi się że jedno drugie wyklucza.
Domyślam się. Finałowy turniej więc każdy może wygrać z każdym, a biorąc pod uwagę że to kobiety to już całkiem przewidzenie wyniku to jak wróżenie z fusów.Czepiasz się..liczę na jej wygraną, najprawdopodobniej w trzech setach ale nie zdziwiłbym się jakby i w dwóch wygrała, ciężkie te mecze kobiet w tym turnieju do typowania.Nie powinno się tego w ogóle ruszać ale kurs ponad 2 na Wożniacką kusi. W pierwszym meczu trzymała całe spotkanie koncentracje i nie miała słabych momentów.
Mnie to zastanawia,że na sześc dotychczas rozegranych meczy tyko jedna trzy-setówka.I mecze dość jednostronne, bez większej walki poza tym Venus z Ostapenko( a i w tym Venus miała meczbola w drugim secie). Tak jakby się umówiły kto bierze pierwszego seta bierze mecz ( i to same niskie undery), żeby się nie przemęczać na koniec sezonu, oczywiście nie wierzę w to ale spodziewałem się tutaj zaciętych spotkań a jak narazie poza tym jednym meczem dramaturgii brakuje.Dziś wydaje się,że mogą to być długie mecze.Chyba progresją pogram najwyższe overy od spotkania Halep- Wożniacka bo nie wierzę,że tak do końca będzie po 2-0.Domyślam się. Finałowy turniej więc każdy może wygrać z każdym, a biorąc pod uwagę że to kobiety to już całkiem przewidzenie wyniku to jak wróżenie z fusów.
Pisalem o tym wczoraj,powinien,ale sam ostatecznie tego nie zagralem.Sonic Boom powalczy dziś o zwycięstwo, czy lepiej ich odpuścić?
Pisałeś i dlatego zagrałemPisalem o tym wczoraj,powinien,ale sam ostatecznie tego nie zagralem.
Ktos może pare zdan o meczu Sun Rockets,bo w pracy jestem i widzialem doslownie kilka minut?
Oby teraz utrzymali bo juz tak underovo nie będzie.
Wypluj to slowo ????Sonic Boom powalczy dziś o zwycięstwo, czy lepiej ich odpuścić?
Nie mów że zagrałeś na Dongbu - oni są już syci, trzeba grać na głodnych ????Wypluj to slowo ????
Tam jest taki tripel ze hoho ???? nie chce slyszec zadnego Boom! ????Nie mów że zagrałeś na Dongbu - oni są już syci, trzeba grać na głodnych ????
Ja mam pograne Shibuya od Tomka I Boom od siebie Z nadzieja ze wejdzie ????Tam jest taki tripel ze hoho ???? nie chce slyszec zadnego Boom! ????
Ja też, ale przyznaję, że od Tomka wszystko zgapiłem, bo na koszu zna się jak niktJa mam pograne Shibuya od Tomka I Boom od siebie Z nadzieja ze wejdzie ????