łatwiej się nie dało nie wiem jak można było grać coś w stronę Delbo oglądając ten meczDelbo wyjebane w mecz, oddał 1ego bez walki a dalej faworytem, Martin mecz 1,9 i 2gi set 2,75
łatwiej się nie dało nie wiem jak można było grać coś w stronę Delbo oglądając ten meczDelbo wyjebane w mecz, oddał 1ego bez walki a dalej faworytem, Martin mecz 1,9 i 2gi set 2,75
Tak na 2 godziny przed wystawia jak zawsze.Kursy na chinskiego kosza jutro,macie juz?
a ktory mecz Cie interesuje to moze wystawie Ci kursy zanim to buki zrobiaKursy na chinskiego kosza jutro,macie juz?
nhl jak i nba wszystko jest robione dla durnej amerkanskiej masy ktorzy maja ochote obejrzec jakies widowisko, kibica nie obchodzi kto wygra tam jest wazne zeby bylo show ludzie sie bawia, po przegranych meczach rodziny rozchodza sie do domow, to nie europa gdzie kibole zakladaja okulary pilkarzom za przegrane mecze.Jak mnie drażni ta drużyna z Vegas nie jedna drużyna z Rosji by jej defensywie z 6 wsadzili a takie Chicago z taką ofensywą nic
Ja nie mam pojęcia jak tak słabej defensywie w NHL można nie strzelać masakra jakaś
coś może w tym by normalnie to powinni tą zbieraninie z Vegas ładować każdy po 5-6 a tu odwrotnie coś mi tu śmierdzi bardzo..nhl jak i nba wszystko jest robione dla durnej amerkanskiej masy ktorzy maja ochote obejrzec jakies widowisko, kibica nie obchodzi kto wygra tam jest wazne zeby bylo show ludzie sie bawia, po przegranych meczach rodziny rozchodza sie do domow, to nie europa gdzie kibole zakladaja okulary pilkarzom za przegrane mecze.
i co poradzisz, chcialem w pewnym momencie wyjebac rozprawke ale po co jaki to ma sens jestesmy tylko pionkami w swiecie tej gry, ktos gra zeby wygrac a grube ryby nie graja grube ustawiaja.coś może w tym by normalnie to powinni tą zbieraninie z Vegas ładować każdy po 5-6 a tu odwrotnie coś mi tu śmierdzi bardzo..
kto jak kto ale taka ofensywa jaką mają Blackhawks i 1 gol takiej słabej defensywie to nie wyobrażalne dla mnie i to po golu w osłabieniu. To śmierdzi ustawką na kilometr
110-89Na noc:
Boston -7,5 kurs 1,86
Clippers -4,5 kurs 1,84
to i ja odpowiem, chwalic sie nie ma z czegoBrooklyn narazie gryzie dobrze jeszcze czuje overa miedzy Portland a NOP tam ze 230 moze pyknac tak se mysle powodzenia grajacym
zmontowalem jeszcze w przerwie under miedzy szajkago a cavs 237.5 teraz rozsadna linia 236.5 under, Clevlend w drugich polowach raczej umiarkowanie sie eksploatuje mysle ze zwolnia gre a na gorce sie overow nie gra wiec wcisnalem under.
chicago - cavs under 236.5 1.9
portland - nop over 219.5 2.25
portland -5.5 2.2
i bedzie