>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Brooklyn narazie gryzie dobrze jeszcze czuje overa miedzy Portland a NOP tam ze 230 moze pyknac tak se mysle powodzenia grajacym
zmontowalem jeszcze w przerwie under miedzy szajkago a cavs 237.5 teraz rozsadna linia 236.5 under, Clevlend w drugich polowach raczej umiarkowanie sie eksploatuje mysle ze zwolnia gre a na gorce sie overow nie gra wiec wcisnalem under.
chicago - cavs under 236.5 1.9
portland - nop over 219.5 2.25
portland -5.5 2.2
i bedzie

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
cale nba mieli +10 na 4ta i dostali 3ema, nie ma to jak zagrysc mocno i nie patrzec w telefon po 3 kwarcie
ATP w singlach ale brooklyn zaatakowalem dosyc przesadnie. Kurs byl warty gry po 3 myslalem, ze zlapalem Boga za rogi ???? wczesniej mnie nie bylo i nie patrzylem w sluchawke wiec zdaje sprawozdanie z zalami jak pod kosciol, chociaz ten under wszedl na cavs i czekam na PTB
tak poza wszystkim to wymienil bys sie strefa czasowa bo meczace to gowno staje sie hehehe

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Tak apropo Ebden jaki ustawiacz. Zerknalem na wyniki i widze ze bedzie gral i tak sobie mysle ze pewnie bedzie ustawka bo dwoch kangorow gra. Ebden ma to do siebie ze najpierw oddaje podbijajac kurs a pozniej i tak ogarnie ????

R 125

roger12

Użytkownik
Jak mnie drażni ta drużyna z Vegas nie jedna drużyna z Rosji by jej defensywie z 6 wsadzili a takie Chicago z taką ofensywą nic
Ja nie mam pojęcia jak tak słabej defensywie w NHL można nie strzelać masakra jakaś

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Jak mnie drażni ta drużyna z Vegas nie jedna drużyna z Rosji by jej defensywie z 6 wsadzili a takie Chicago z taką ofensywą nic
Ja nie mam pojęcia jak tak słabej defensywie w NHL można nie strzelać masakra jakaś
nhl jak i nba wszystko jest robione dla durnej amerkanskiej masy ktorzy maja ochote obejrzec jakies widowisko, kibica nie obchodzi kto wygra tam jest wazne zeby bylo show ludzie sie bawia, po przegranych meczach rodziny rozchodza sie do domow, to nie europa gdzie kibole zakladaja okulary pilkarzom za przegrane mecze.
ale jak sie co po niektorym nalezalo, to przeciez nikt nie powie, ze krzywda sie stala

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam Wszystkich i życzę miłego dnia i sporo wygranych
dziękuję i Pozdrawiam Moi Ziomalki ???? ????:cool:

R 125

roger12

Użytkownik
nhl jak i nba wszystko jest robione dla durnej amerkanskiej masy ktorzy maja ochote obejrzec jakies widowisko, kibica nie obchodzi kto wygra tam jest wazne zeby bylo show ludzie sie bawia, po przegranych meczach rodziny rozchodza sie do domow, to nie europa gdzie kibole zakladaja okulary pilkarzom za przegrane mecze.
coś może w tym by normalnie to powinni tą zbieraninie z Vegas ładować każdy po 5-6 a tu odwrotnie coś mi tu śmierdzi bardzo..
kto jak kto ale taka ofensywa jaką mają Blackhawks i 1 gol takiej słabej defensywie to nie wyobrażalne dla mnie i to po golu w osłabieniu. To śmierdzi ustawką na kilometr

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ja sobie Live pogrywam troszeczkę chce dociągnąc do 2000 tylu i idę sie przejść ,potem ,kolejne typki będą ,ale nie będe szalał już za wszystko ,tak delikatnie na 2 typach ugrałem prawie 600 ,jestem zadowolony bardzo ,że dobrze zaczełem ostatnio typować i jest zysk ,mały ale jest ,pomalutku do przodu ,nie ma co szaleć żeby od razu wygrać ponad tysiąc ,lepiej jest po 100 albo więcej ,albo nawet po 50 tez mnie zadowoli
Ostatnio miałem załamanie ,ale jakoś wybrnełem z tego
Pozdrawiam ???? ???? :cool:

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
coś może w tym by normalnie to powinni tą zbieraninie z Vegas ładować każdy po 5-6 a tu odwrotnie coś mi tu śmierdzi bardzo..
kto jak kto ale taka ofensywa jaką mają Blackhawks i 1 gol takiej słabej defensywie to nie wyobrażalne dla mnie i to po golu w osłabieniu. To śmierdzi ustawką na kilometr
i co poradzisz, chcialem w pewnym momencie wyjebac rozprawke ale po co jaki to ma sens jestesmy tylko pionkami w swiecie tej gry, ktos gra zeby wygrac a grube ryby nie graja grube ustawiaja.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Brooklyn narazie gryzie dobrze jeszcze czuje overa miedzy Portland a NOP tam ze 230 moze pyknac tak se mysle powodzenia grajacym
zmontowalem jeszcze w przerwie under miedzy szajkago a cavs 237.5 teraz rozsadna linia 236.5 under, Clevlend w drugich polowach raczej umiarkowanie sie eksploatuje mysle ze zwolnia gre a na gorce sie overow nie gra wiec wcisnalem under.
chicago - cavs under 236.5 1.9
portland - nop over 219.5 2.25
portland -5.5 2.2
i bedzie
to i ja odpowiem, chwalic sie nie ma z czego
✅
⛔
✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom