>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jutro Japonia i pewnie znowu kolka grubych kursów wejdzie.
Tak na szybko:
Shibuya,po 1.80 do gry.
W Korei tez Dongby wszystkiego wygrywac nie będzie,a sonic odwrotnie.
W Sonic gra teraz Mckines, ktory orzez lata grał w Dongbu,także pewnie zęby jutro połamie.Gracz to wielki nie jest,ale ...
Value na sonic jest.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
to zbierzmy kilku ludzi z forum , wykupmy zawodnika jakiegos i niech gra jak mu powiemy w ITF itp :cool::cool::cool:
jestem za kupimy szopowi praczowi nowego pesa i go ustawimy z leszczami na 2-1
Jutro Japonia i pewnie znowu kolka grubych kursów wejdzie.
Tak na szybko:
Shibuya,po 1.80 do gry.
W Korei tez Dongby wszystkiego wygrywac nie będzie,a sonic odwrotnie.
W Sonic gra teraz Mckines, ktory orzez lata grał w Dongbu,także pewnie zęby jutro połamie.Gracz to wielki nie jest,ale ...
Value na sonic jest.
ja tam ostatnio sie bawie w te mistrzostwa dziewczynek u16 nie wiem czy masz to u zielonych, ale fajne kursy tam idzie lapac

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Za drobne na teraz zagram coś z kopanej.
Liga w ktorej pada duzo różnych,jak Juventude szybko nie trafi,to szanse spore.
Powyzej 11 rogów.
Juventude-Nautico.
Kurs 2.62
11 ⛔

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
jestem za kupimy szopowi praczowi nowego pesa i go ustawimy z leszczami na 2-1
wtedy na forum zamiast krzykow bedziemy - &#39;&#39; ale zwrot akcji w tym meczu , piekna walka obu zawodnikow , wygral lepszy , pogadalbym ale mam umowioną wizytę w salonie Porsche , do uslyszenia przyjaciele ???? &#39;&#39; ???? ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
???? zaraz ustrzele kurs 10 na koszu jak szczescie mnie nie opusci.
Alba juz do przodu, w singlu tez ja przycisnalem ale glowny rodzynek nadal czeka.

ha mowilem, ze to formalnosc kocham kosza ;)
pewnie nikt nie zagrał ale musze se podreperowac ego takim kursem ???? hehe plus
I oto chodzi!! Pieknie weszlo. Gratulacje!
Ciekawe kto byl taki madry co gral 1.06 ???? Pewnie teraz topi smutki bo tasma poszla sie, no wiadomo ????
1szy dzien Euroligi dal zarobic, ja tez na plus, takze jest dobrze panowie. Jutro 2gi dzien:p a przed nami jeszcze amerykanska komedia na kanale NBA.TV

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
to zbierzmy kilku ludzi z forum , wykupmy zawodnika jakiegos i niech gra jak mu powiemy w ITF itp :cool::cool::cool:
Myslalem nad tym, ale zamiast placic, to zapoznac sie z paroma &quot;kolezankami&quot; z tenisa przez te twittery instagramy itp. Ze niby jakis &quot;fan&quot;. Mlode to glupie, a moze jakies wazne info by dalo wyciagnac. Oczywiscie chodzi mi o te co dopiero zaczynaja jakies futuresy, itf itp.
Po paru glebszych doszedlem ze po co skoro jest koszykowka?:p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom