>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
co to sie porobilo, ze na tym zjebanym forum ani nie moge usunac prywatnych wiadomosci ani przywrocic swojego starego nicka.
aha zapomnialem pisalem do szanownego Graca ale wyjebal sie jajami, napisal bym inaczej ale przecziez nie wypada.
wstyd za to co napisalem wczesniej

a tak wogole to was pierdole i usuncie to konto wpizdu szalom czy jak to sie u was pisze

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Adu Falcons, filipiny hahaha
1sza kwarta linia 35.5
na polowe 73.5
na mecz 156.5
hahahaha ???? Buki juz wiedza co bedzie....da niekumatych jak z 35 na kwarte zrobilo sie 156 na mecz?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
chcialem pograc w pre jak bylo na live over 35.5 to nie dalo zaakceptowac, a cos z 4 razy probowalem. Bylo przed meczem a wiec zadne spadki kursow czy inne tego typu wymowki. Teraz ladnie Filipiny 3 pkt w 4 minuty ???? ????
Filipiny, kraj ustawek nie ma to tamto ???? a Ginebra z Meralco to juz chyba od dwoch tygodni graja ten final... ???? ????
Filipiny to mozna dla jaj sobie typowac na sucho. Tak wiec na sucho stwierdzam ze Tigers moga wygrac 1sza polowe...bo juz tylko 26:27 ???? ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
chcialem pograc w pre jak bylo na live over 35.5 to nie dalo zaakceptowac, a cos z 4 razy probowalem. Bylo przed meczem a wiec zadne spadki kursow czy inne tego typu wymowki. Teraz ladnie Filipiny 3 pkt w 4 minuty ???? ????
Filipiny, kraj ustawek nie ma to tamto ???? a Ginebra z Meralco to juz chyba od dwoch tygodni graja ten final... ???? ????
Ja pogralem over w pierwszej :p

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tam jeszcze do gry Shimano, Shiga, moze ryuku,ale ja chyba na jednym sie skupię,co za duzo to niezdrowo,a jeszcze pozniej Chiny.
ktos mi powie ktory to mecz?
Sun rockers.
Tochigi,tez jest w miare mocne i kurde ma długą serię porażek,co nie jest dobre,ale badzmy dobrej mysli ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Tez Rockersow grasz ? jak nas ujebią to wszystkich ????
No zrobilem dubla i soe wlasnie zastsnawialem czy nie dodac to Rockets +1 @ 1.91 w 5Dimes ale mysle sobie...lepiej nie ???? i dodalem cos innego. Zobaczymy jak mi to wyjdzie. Nie sprawdzalem statow co do Rockets takze nie mam opinii co do tego meczu.
Mam 2 mecze z korei i 1 japonia ???? . Trzymaj kciuki ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
No zrobilem dubla i soe wlasnie zastsnawialem czy nie dodac to Rockets +1 @ 1.91 w 5Dimes ale mysle sobie...lepiej nie ???? i dodalem cos innego. Zobaczymy jak mi to wyjdzie. Nie sprawdzalem statow co do Rockets takze nie mam opinii co do tego meczu.
Mam 2 mecze z korei i 1 japonia ???? . Trzymaj kciuki ????
Pochwal sie,co pograles :p

drexler 570

drexler

Użytkownik
Ktoś myślał nad meczem Halep-Wożniacka? Obejrzałem jeszcze raz ich pierwsze spotkania i do tego ich dwa ostatnie pojedynki bezpośrednie z tego roku i 2015 i wydaje mi się,że Karolina powinna to wziąć w dwóch a najprawdopodobniej w trzech setach.Jeśli by doszło do trzeciego seta co wydaje się bardzo prawdopodobne to byłaby faworytka bo jak zawsze jest świetnie przygotowana fizycznie i widać,że odpoczeła ostatnio i jest świeża a waleczności jej nigdy nie brakowało.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom