>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
ok panowie rozumiem, ze kibicujecie Barcelonie, ale chyba nie tracicie przez to zapalu i checi do zycia. Moglbym zrozumiec po mocno przegranym kuponie takie smutne odpowiedzi ale wasze komentarze sa w nastroju mocno pesemistycznym, glowa do gory wystarczy kiedys zagrac przeciw barcy a uwierzcie mi, ze sumka w gornym rogu zmieni wasze podejscie do nawe najukochanszej druzyny, ktora Cie przeciez nie nakarmi.
jakkolwiek to zabrzmialo to po piwie jestem z miodkiem na bakier.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Gram,za drobne under 195pkt Real-Milano.
Mieli niesamowitą skuteczność,moze nie utrzymają ????
???? ✅
191pkt.
Co do barcy,to podobnie ja Maccabi, są indywidualnisci,nie ma drużyny,kolektywu,jakie tworzą np. zespoly z Bałkanów,tzw jaj.
Gdyby to bylo takie oczywiste,to buki by z torbami poszły.

mag-60025 26

mag-60025

Użytkownik
Jakieś pomysły na NBA dzisiaj ? Ja mysle tak pelikany ostry wpierdziel dostaną sporo kontuzji mozna pomyslec o jakims handi, a Brooklyn moze pokusić sie o zwyciestwo poza Linem wszyscy ok Kilpatrick wraca po kontuzji.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Jakieś pomysły na NBA dzisiaj ? Ja mysle tak pelikany ostry wpierdziel dostaną sporo kontuzji mozna pomyslec o jakims handi, a Brooklyn moze pokusić sie o zwyciestwo poza Linem wszyscy ok Kilpatrick wraca po kontuzji.
wczoraj myslaem o Portland po 1.47 do dzisaj pewnie kurs juz polecial. z handi 3.5 bylo by pewnie jakie 1.8, mialem czutke zeszlej nocy na overy i undery, jednak po wejsciu na forum odpuscilem, jak to pisal Tomek Nba tylko na czutke sie gra, tam jak zagrasz public beta to tym bardziej dostaniesz w pizde, na public betach w nba zawsze przegrasz to jest machina, ktora ma za zadanie zarabiac kase a nie przegrywac, dlatego tyle meczy w sezonie ????
Najgorsze jest to czucie overa na wczorajszych Phoenix z Sacramento i undera na Houston z Miskami, nie moge tego przebolec ????
zeby nie bylo, ze se wymyslilem to houston ostatnio nie jest juz tak overova druzyna jak ostatnimi czasy a i miski potrafia zatrzymac najlepsza ofensywe ligi ponizej sto, co do overa w phoenix kierowalem sie tym, ze graja dwie druzyny nie dbajace o obrone i tam nie moglo byc nisko i takie tam .. ktos powtarza na forum jak mantre, ze Miski zmieniaja styl gry, chu..a prawda sa skuteczni w obronie i wyprowadzaja jak trzeba szybkie akcje ale to nadal jest druzyna, ktora bazuje bardziej na wybronieniu tablicy jak na waleniu na glupio do ataku.

mag-60025 26

mag-60025

Użytkownik
wczoraj myslaem o Portland po 1.47 do dzisaj pewnie kurs juz polecial. z handi 3.5 bylo by pewnie jakie 1.8, mialem czutke zeszlej nocy na overy i undery, jednak po wejsciu na forum odpuscilem, jak to pisal Tomek Nba tylko na czutke sie gra, tam jak zagrasz public beta to tym bardziej dostaniesz w pizde, na public betach w nba zawsze przegrasz to jest machina, ktora ma za zadanie zarabiac kase a nie przegrywac, dlatego tyle meczy w sezonie ????
Najgorsze jest to czucie overa na wczorajszych Phoenix z Sacramento i undera na Houston z Miskami, nie moge tego przebolec ????
zeby nie bylo, ze se wymyslilem to houston ostatnio nie jest juz tak overova druzyna jak ostatnimi czasy a i miski potrafia zatrzymac najlepsza ofensywe ligi ponizej sto, co do overa w phoenix kierowalem sie tym, ze graja dwie druzyny nie dbajace o obrone i tam nie moglo byc nisko i takie tam .. ktos powtarza na forum jak mantre, ze Miski zmieniaja styl gry, chu..a prawda sa skuteczni w obronie i wyprowadzaja jak trzeba szybkie akcje ale to nadal jest druzyna, ktora bazuje bardziej na wybronieniu tablicy jak na waleniu na glupio do ataku.
Ja ide tak Portland -9.5 po 2.8
I Portland -5.5 po 2.0
Broklyn jednak odpuszczam

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Jaksic/Sadikovic w deblu lasek po 3.4 warto sprobowac,
set juz przegrany ale tam zapewne dojdzie do tb..
poszedl bym w strone brooklynu i over kolo 220 nie wyzej, jak przycegla chwile. no i Portland jak pisalem wczesniej.

Elena Bovina za pincet po 2.32
to mi Amra i Jovana wyjebaly psikusa...po 3.4 chyba nikt nie polecial mocno...

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Alveolaro Kuzmanow tenis chalenger ostani decydujacy set 4:1 w gemach...&gt; na 4:6 napewno nie ustaffka
w drugim secie Kuzmanow miał 4:5 i serwował po mecz, ostatecznie seta przegrał 7:5 ???? także raczej to nie była ustawka bo jeśli już miała by być to wygrałby Arevalo

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
w drugim secie Kuzmanow miał 4:5 i serwował po mecz, ostatecznie seta przegrał 7:5 ???? także raczej to nie była ustawka bo jeśli już miała by być to wygrałby Arevalo
tego nigdy nie wiesz i nigdy sie nie dowiesz ???? zalezy na kogo ile pieniedzy poszło na rynku przed meczem ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
debel sadikovic/jaksic minus, to jest jakis zart w jakim stylu wogole obskoczyly... jak Bovina nie wyrowna to dopiero bedzie smiesznie,,
3 typy z tenisa dzisaj podalem, pieknie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom