>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
Hmm zdarzyło się już,że drużyny grają dwa spotkania w Eurolidze w tym samym tygodniu bo ja pierwszy raz to widzę?Euroliga gra od wtorku do piątku i każda z drużyn po dwa mecze, jeden u siebie i jeden na wyjeździe..Aż kusi ogrywać tą żałosną Barcelone jutro w Mediolanie.

typer36 456

typer36

Użytkownik
Garcia na własne życzenie. Nigdy nie pojmę, dlaczego oni/one nie czekają na kozioł. Piłka i tak ne wchodzi głęboko w kort i można skończyć. A tak set do tyłu i nerwowo Garcia nie wyrobi

B 110,2K

byle-na-plus

Użytkownik
Legionowo - Rzeszów over 171,5 1,70
Over na ktorego spokojnie powinno wystarczyc 4 sety. Rzeszów musi mocno rotować składem ze względu na puchary. Podstawową 6 mają dosyć mocną ale nie mogą nią cały czas grać, a dzieląc puchary z ligą trudno lać po 3:0 nawet teoretycznie słabsze zespoły, co pokazał pierwszy mecz.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Nie mam kurcze,za bardzo czasu teraz posiedziec nad meczami.
Do glowy mi tylko przyszło pograć na Hapoel Holon, ale za pół stawki,bo oni tez potrafią zagrac lipe,jak np. z Monaco.
Kurs 2.
Cos kurde nie moge cytowac postów na telefonie....
Remigiuszkocur,osobiście nie gram -hcp, Litwincy powinni ich ogarnąć,ale wlosi mają paru ciekawych zawodników w składzie,szczerze,nie wiem.

Otrzymane punkty reputacji: +5
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Sparta - Banik
Co te mongoły ze Sparty dalej tworzą tego nie wie nikt. Do ht 0-1 w dupę, kibice ich za jaja powieszą jak dzisiaj oddadzą puchar Banikowi i odpadną nawet z i tych rozgrywek. Ważny mecz kibicowsko nie odpuszczą im tego, nie wierzę że Sparta odda to u siebie takim chłystkom. Wszystko ma swój umiar.
Sparta 1X @2,1

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom