marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
nawet o te 300 warto powalczyć, przecież w historii masz kupon800 zł jeśli policzono by po kursie 1.6
300 z grosza i jeśli po kursie 1.25
Ogolnie policzono kurs 2.08 a powinien być większy.
nawet o te 300 warto powalczyć, przecież w historii masz kupon800 zł jeśli policzono by po kursie 1.6
300 z grosza i jeśli po kursie 1.25
Ogolnie policzono kurs 2.08 a powinien być większy.
A nawet o 500, skoro wygrana 300, a miał mieć 800. I masz kupon w historii, ale proponuję zrobić mimo wszystko print screena, bo wiesz, jakby czasem w magiczny sposób kupon zniknął z historiinawet o te 300 warto powalczyć, przecież w historii masz kupon
ZwrotIrytujesz mnie swoimi postami sorry ziom
Sheikh Russel - Muktijoddha azjan over 1 FT @1.98 (Bangladesz)
Czas na drzemke
Shandong Gold 2Q -2,5 1,75
Tu jednego na 500, drugiego na 200, trzeciego na 300 i już tysiąc się zbiera ???? U żeby to jeszcze była sytuacja, że mecz Barcelona - Girona i kursy odwrotne, że na Barcelonę 20 byłby kurs, to jeszcze, a tu błąd zrobiony w drugą stronę i jeszcze zwrot z tego, paranoja! Teraz nawet jak ktoś lubi szybkie wypłaty i dlatego tam grał, to jest lvbet, z resztą wszystko lepsze od STSato STS fajna firma - sponsorują tyle klubow ,rzadza w Polsce, a na 500 zl chcą oszukac Juroszki ???? ????
Kursy już wczoraj były wystawione więc nie narzekajNo właśnie nie widzę i ubolewam że się chwilę spóźniłem i już sobie pograłem
6:0 w pierwszym, teraz dokończyć dzieła w drugim i księgujemyDimitrov 2:0 @2.45
Zamykam, nie ryzykuję o te parę groszyDimitrov 2:0 @2.45