arces1992
Użytkownik
Przepisy się zmieniają z roku na rokDziwne, ja kiedyś słyszałem taką wykładnię, że trzeba gwizdać od razu.
Przepisy się zmieniają z roku na rokDziwne, ja kiedyś słyszałem taką wykładnię, że trzeba gwizdać od razu.
???? ????Padna bramki na bank ????
???? ????Jesli padnie 1 gol to posypia sie nastepne.45 min to masa czasu,i nie takie cuda juz sie dzialy ????
????
No to faktycznie chłopcy się rozruszali, Jedinak strzelił 3 gole, Honduras w ost. min. ustrzelił honorowego. Aussie jadą do Rosji! ???? Kasa się zgadza, czegóż chcieć więcej? ????Może być ???? Czekamy na dalsze męki gospodarzy w tym spotkaniu ????
live
W przerwie dla sportu garść centów rzuciłem na 1-kę po @ 2,10 w premium . Niech mnie ten mecz rozrusza, bo się wynudziłem. Tak, że spokojnie, bo to dla sportu ????
Komu się zgadza temu się zgadza. ????No to faktycznie chłopcy się rozruszali, Jedinak strzelił 3 gole, Honduras w ost. min. ustrzelił honorowego. Aussie jadą do Rosji! ???? Kasa się zgadza, czegóż chcieć więcej? ????
Nie przejmuj sie.Optymistycznie podejdz do tego.Jest tyle zdarzen u bukow ze na bank wynajdziesz te co Cie interesuja i odrobisz strate.Mala lyzeczka,ale do przodu ????Komu się zgadza temu się zgadza. ????
Ty obstawiasz mecze czy na gieldzie papierowej grasz? Wez zapodaj jakis typ to zagramy na odwrot.Nedoveesov z hindusem ładnie handlują
Po 1 poł. wydawało się, że Twój under jest niezagrożony, ale na Antypodach "wszystko" (czy to w A-league, czy to w meczach socceroos) potrafi się zmienić w przysłowiowe 2 min. ???? Głowa do góry ???? Jakby co to w wiadomym dziale "coś" można na jutro z A-league wybrać ???? Do zobaczenia!Komu się zgadza temu się zgadza. ????
Zaufaj sobie i szukaj to cos co Ty bedziesz uwazal za sluszne.Graj swojeBez przesady, nie załamuję się, ale jednak trochę boli, że gdyby nie rykoszet, to prawdopodobnie długo ta pierwsza bramka by jeszcze nie padła.
To co polecacie na dziś? ????
Ja już dziękuję ???? , za garść centów: Ballymena - Ards (Irlandia Pn.) bts - puchar ligi więc sportowo tylko ????Bez przesady, nie załamuję się, ale jednak trochę boli, że gdyby nie rykoszet, to prawdopodobnie długo ta pierwsza bramka by jeszcze nie padła.
To co polecacie na dziś? ????
a ogladałes mecz? Nedovesov lubi tak robic gra z cieniasem w 3 cim secie daje sie przełamac łatwo doproadza do 5:2 dla cieniasa a potem sam bierze mecz.Ty obstawiasz mecze czy na gieldzie papierowej grasz? Wez zapodaj jakis typ to zagramy na odwrot.
To kiedy tak zrobił ostatnio?a ogladałes mecz? Nedovesov lubi tak robic gra z cieniasem w 3 cim secie daje sie przełamac łatwo doproadza do 5:2 dla cieniasa a potem sam bierze mecz.
Irytujesz mnie swoimi postami sorry zioma ogladałes mecz? Nedovesov lubi tak robic gra z cieniasem w 3 cim secie daje sie przełamac łatwo doproadza do 5:2 dla cieniasa a potem sam bierze mecz.