>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Under położony przez dwa karne... drugi chociaż słuszny? Bo nie widziałem.
EDIT: Dobra, już widzę. Tak właściwie to under położony przez rykoszet i dwa karne. Boli. :/

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Może być ???? Czekamy na dalsze męki gospodarzy w tym spotkaniu ????
live
W przerwie dla sportu garść centów rzuciłem na 1-kę po @ 2,10 ✅ w premium . Niech mnie ten mecz rozrusza, bo się wynudziłem. Tak, że spokojnie, bo to dla sportu ????
No to faktycznie chłopcy się rozruszali, Jedinak strzelił 3 gole, Honduras w ost. min. ustrzelił honorowego. Aussie jadą do Rosji! ???? Kasa się zgadza, czegóż chcieć więcej? ????

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
No to faktycznie chłopcy się rozruszali, Jedinak strzelił 3 gole, Honduras w ost. min. ustrzelił honorowego. Aussie jadą do Rosji! ???? Kasa się zgadza, czegóż chcieć więcej? ????
Komu się zgadza temu się zgadza. ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Komu się zgadza temu się zgadza. ????
Po 1 poł. wydawało się, że Twój under jest niezagrożony, ale na Antypodach &quot;wszystko&quot; (czy to w A-league, czy to w meczach socceroos) potrafi się zmienić w przysłowiowe 2 min. ???? Głowa do góry ???? Jakby co to w wiadomym dziale &quot;coś&quot; można na jutro z A-league wybrać ???? Do zobaczenia!

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Bez przesady, nie załamuję się, ale jednak trochę boli, że gdyby nie rykoszet, to prawdopodobnie długo ta pierwsza bramka by jeszcze nie padła.
To co polecacie na dziś? ????

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Bez przesady, nie załamuję się, ale jednak trochę boli, że gdyby nie rykoszet, to prawdopodobnie długo ta pierwsza bramka by jeszcze nie padła.
To co polecacie na dziś? ????
Zaufaj sobie i szukaj to cos co Ty bedziesz uwazal za sluszne.Graj swoje

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Ty obstawiasz mecze czy na gieldzie papierowej grasz? Wez zapodaj jakis typ to zagramy na odwrot.
a ogladałes mecz? Nedovesov lubi tak robic gra z cieniasem w 3 cim secie daje sie przełamac łatwo doproadza do 5:2 dla cieniasa a potem sam bierze mecz.

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
a ogladałes mecz? Nedovesov lubi tak robic gra z cieniasem w 3 cim secie daje sie przełamac łatwo doproadza do 5:2 dla cieniasa a potem sam bierze mecz.
Irytujesz mnie swoimi postami sorry ziom
Sheikh Russel - Muktijoddha azjan over 1 FT @1.98 (Bangladesz)
Czas na drzemke

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom