mrbrightside
Użytkownik
przez ostatnie dwa sezony napewno pamietam jego 2 takie mecze pamietam bo je grałem a pewnie było ich wiecej jakby przesledzic wszystkieTo kiedy tak zrobił ostatnio?
przez ostatnie dwa sezony napewno pamietam jego 2 takie mecze pamietam bo je grałem a pewnie było ich wiecej jakby przesledzic wszystkieTo kiedy tak zrobił ostatnio?
Hyundai 3 set 2,00
Zostałeś oszukany, ja dzisiaj z rana widziałem nawet kurs 1.7 w specjalnej ofercie, więc bym nie odpuścił tym gnojkom tylko dowodził swojego. To już jest bezczelne co robią...Panowie... Me wkurwienie sięga zenitu.
STS. Został mi ostatni mecz na kuponie, Australia vs Honduras 1
Sledziłem mecz, wszedl. Zadowolony loguje się na STS, a tam... JAKIS KABARET !!!! Rozliczono mi ten zakład po kursie 1.00. Uruchomiłem czat na zywo, opisuje sytuacje, a babka ze mieli prawo wg regulaminu, jesli kurs był blednie wystawiony. Tyle ze postawiłem po kursie 1.6 ze specjalnej oferty, a w normalnej widniał po 1.55.. Wiec pytanie jaki bledny kurs?! Moge coś zrobić?! Czy mnie jawnie wychujali?
1-0Sheikh Russel - Muktijoddha SKC @2.40
0-0 do przerwy, Na 11 spotkań w 5 goście przegrywali remisując do połowy, ostatnie h2h na korzyść gospodarzy, no i goście wydają się być pod formą, ale to tylko taki flaszskorowy typ, więc za drobne
Jawnie Cię wychujali, każdy bukmacher ma taki zapis i wiadomo, że chodzi tu o błędy typu odwrotne kursy, ale też mogą coś takiego zrobić i nic im nie zrobisz, jedyne co, to możesz posłuchać tych osób na forum, które od dłuższego czasu piszą, że to syf i żeby tam nie graćPanowie... Me wkurwienie sięga zenitu.
STS. Został mi ostatni mecz na kuponie, Australia vs Honduras 1
Sledziłem mecz, wszedl. Zadowolony loguje się na STS, a tam... JAKIS KABARET !!!! Rozliczono mi ten zakład po kursie 1.00. Uruchomiłem czat na zywo, opisuje sytuacje, a babka ze mieli prawo wg regulaminu, jesli kurs był blednie wystawiony. Tyle ze postawiłem po kursie 1.6 ze specjalnej oferty, a w normalnej widniał po 1.55.. Wiec pytanie jaki bledny kurs?! Moge coś zrobić?! Czy mnie jawnie wychujali?
ani nie dychnęli 2:0 dla Kubotów w godzinkę ????Bryan/Bryan 2 set @2,28
800 zł jeśli policzono by po kursie 1.6Jak duża kwota to zawsze warto walczyć