>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
quattro 98

quattro

Użytkownik
Crvena zvezda +8,5 1,90@

Ja rozumiem że przyjeżdza mocne Cska, ale przyjeżdzają do Crveny w Belgradzie, która uwaga na 20 spotkań przegrała tylko 2 i to maksymalnie 6 punktami. Dla mnie 55/45 dla Cska, taki handicap biore z pocałowaniem ręki, licze na wyrównany mecz.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
wygrać seta do 12 by w następnym łatwo przegrać :cool: gdyby to były kobiety to bym to zrozumiał. ale u facetów to już nie za bardzo. 12:25 &gt;&gt;&gt; 6:1 &gt;10:3 :p konkretnie. to albo się umie grać albo się nie umie :cool:

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
wygrać seta do 12 by w następnym łatwo przegrać :cool: gdyby to były kobiety to bym to zrozumiał. ale u facetów to już nie za bardzo. 12:25 &gt;&gt;&gt; 6:1 &gt;10:3 :p konkretnie. to albo się umie grać albo się nie umie :cool:
Przecież poprzednie 2 sety były wyrównane. Takie wyniki i w lidze rosyjskiej robią a co dopiero w jakiejś tam fińskiej...

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Fajny typ. Pobiore jak wzrosnie kurs bo spadl do 1.5 ;/ Do tego dołoże:
Pistons +10,5
Crvena Zvezda +15,5
Z tych dwoch handi @1.7 wychodzi
E: popierniczylo mi sie... Crvena zaczyna rowno z hokejem ;/
Jest 1, u gości junior broni ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
ale końcówka w meczu rusek z litwinkami. Ruskie 2 wolne przy prowadzeniu 1 pkt do końca 12 sek, nie trafiają żadnego idzie kontra, faul i wolne dla litwinek 2 sek do końca, oczywiście nie trafia żadnego, przy drugim piłka nawet do kosza nie doleciała. podsumowanie całego meczu

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Enisej +16 w 1 kwarcie, przegrali 16 punktami przy handi +14,5 z czego mieli szanse na akcje punktową w ostatnich sekundach ale nie trafił z dystansu...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom