arces1992
Użytkownik
Device wrócił, więc raczej C9 tego nie ugra...C9 @1.70 CS:GO
Device wrócił, więc raczej C9 tego nie ugra...C9 @1.70 CS:GO
Że jak....kurs na Malage był juz 100, szkoda ich,ale widać bylo brak Nedovica.To co zrobil zalgiris to kryminal. 11 przewagi na 3minuty do konca i dogrywka. Pewnie utopia.. aa byl kurs 21 na malage
Nie dość, że 1.7 a przed startem bylo 1.8 to jeszcze nie czekałeś na to info? Bez sensuDevice wrócił, więc raczej C9 tego nie ugra...
Kto by się spodziewał, że nagle po 2h wróci do składu?Nie dość, że 1.7 a przed startem bylo 1.8 to jeszcze nie czekałeś na to info? Bez sensu
Ja spróbuje 2,5 w takim razie dziękuje???? ????Nozna, Brazylia, za godzine.
PARANA @ 1.65
PARANA do przerwy i koniec @ 2.30
Gospodarze już właściwie bez szans na utrzymanie w lidze, Parana potrzebuje punktów jak wody do awansu. Polecamm.
Polecam grać tą lige na rogi, ja tam fajnie czesze, bardzoooooooo rzadko jest under 10.Nozna, Brazylia, za godzine.
PARANA @ 1.65
PARANA do przerwy i koniec @ 2.30
Gospodarze już właściwie bez szans na utrzymanie w lidze, Parana potrzebuje punktów jak wody do awansu. Polecamm.
haha teraz ten DEFSkadoodle 1v4 wygrał rundę na 9-6 :O
C9 @1.70 CS:GO
Teraz Astralis z Envy powinni dać sobie rade z Device
Błąd, że nie zaczekałem na info o device, ale na plusik i to dosyć easy
Envy grało jak równy z równym z SK, więc nie byłbym taki pewny tego. Astralis mecz po meczu, a to też nie musi wpłynąć pozytywnie, tym bardziej po takiej porażce. Jak dla mnie no bet, chyba że będzie coś około @2 na Astralis, ale bardziej spodziewam się marnego @1.5 czy coś takiego.Teraz Astralis z Envy powinni dać sobie rade z Device