>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Tomek co myślisz 2 kosze pograć Fenerka i Cska jak myslisz wygrają bo chce puścić za sporo w fortunie
Zrobiłem 6 meczy ako 4 ponad z hokeja i ręcznej i kosza i chyba zagram je po połowie za 300 te 2 kupony ,czy zagrać te 2 kosze za wszystko??
dzięki z apomoc
Brazylia gol szybko a teraz nic ????
1-1 pięknie villa ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tomcio,jak chcesz,ale dla mnie 1.26 jako gosc na Bałkanach,yo nawet na Cska,nie jest wart gry. To specyficzna hala,fanatyczni kibice. Wiadomo,Cska jako zespół mocniejsze,ale niespodzianka jak najbardziej możliwa,kurs niewarty ryzyka.
Fener owszem,powinien ogarnąć,o ile wychodzą pelnym składem.

U 0

Gość
Dziękuje Fenerbacze 1.37 jest t chyba zagram bez cska Dziękuje ręczną pogram i Fenerbacze z kosza tak zagram i hokeje ,cska wywale dzięki za opinie jak tak mówisz to tak zrobię???? ???? ✅

U 0

Gość
Ice Hockey. WHL. Regular season.

2:00 Brandon Wheat Kings - Calgary Hitmen 1 1.55
Brandon Wheat Kings - Calgary Hitmen 1 tercja over 1,5 1.53
Brandon Wheat Kings - Calgary Hitmen -1 1 1.66

drexler 570

drexler

Użytkownik
Dziękuje Fenerbacze 1.37 jest t chyba zagram bez cska Dziękuje ręczną pogram i Fenerbacze z kosza tak zagram i hokeje ,cska wywale dzięki za opinie jak tak mówisz to tak zrobię???? ???? ✅
Nie graj tyle hokejów po marnych kursach na jednym kuponie bo zawsze coś wywali.Jakby to było takie proste to dziadkowie od analizowania tabelek w stsie,którzy całe życie nie mogą zrozumieć jak ostatnia drużyna może wygrać z pierwszą chodziliby w złotych butach.Graj single albo gora dwa-trzy mecze z ako koło 2,na podwojenie.Sam dojdziesz z czasem do takich samych wniosków a po co masz po drodze stracić dużo kasy.A co do koszykówki to myślę tak samo.Fener do gry bo to obecnie moim zdaniem najmocniejsza drużyna w Eurolidze a CSKA na b.trudnym terenie niewarte ryzyka.

U 0

Gość
Dziękuje to cska wywale dzięki za oceny wszystkim i pouczenie
Coś wybiore Jesenice napewno wywale bo mnie nie przekonują
Dziękuje Bardzo
Coś wymyśle sobie do Fenerbacze ,może dam troche z ręcznej ???? jak się wyśpie to popatrze
Dziękuje ???? ????
Ice Hockey. NHL Regular Season.

2:00 Winnipeg Jets - Arizona Coyotes 1 1.86
Winnipeg Jets - Arizona Coyotes -1 1 2.17

mam 2 mecze już wybrane ako 1.78 jak wejdzie ponad 300 do przodu i tak gram te 2 meczyki ,już wszystko sprawdziłem nie napalam się na ako 4 albo ponad 3 ,szkoda a tak 2 meczyki i już jedziemy z koksem ???? ???? ???? :rolleyes:o_O

U 0

Gość
Parana cośw kule leci trudno ,zobaczymy co będzie dalej
piłka mi siadła 1 na over 1,5 ale 2,5 już nie dali rady ,Cera wygrywa 1-0
Poczekma na HOKEJE I IDE SPAĆ ,coś jestem przeziębiony troszeczkę
Obym wybrał dobre mecze dzisiaj z Fortuny
Powodzenia wszystkim życzę za 20 min startujemy z HOKEJAMI

U 0

Gość
Soccer. Brazil - Serie B
23:30 Vila Nova - Figueirense over 1,5 1.48
Vila Nova - Figueirense over 2,5 2.55
00:30 Santa Cruz PE - Parana over 1,5 1.25
00:30 Ceara - Paysandu 1 1.60
Ceara - Paysandu over 1,5 1.47
Kilka meczyków z BRAZYLI
vila over 1,5 ✅
over 2,5 ⛔
santa over 1,5 ⛔
cera 1 ✅
cera 1,5 ✅
Ja spróbuje 2,5 w takim razie dziękuje???? ????
Santa Cruz PE - Parana over 2,5 1.85
Parana over 1,5 1.75
Santa cruz ⛔
panama ⛔

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Irving mega źle dzisiaj gra, ale może się rozkręci. Zobaczymy jak będzie w 3 i 4 Q bo jak na razie Boston falami strasznymi gra.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom