nie chce mi się szukać, nie pamiętam co pisałeś dokładnie, ale rozliczałeś na plus przed czasem przegrany typ, podobnie dzisiaj zapominasz że w sporcie wszystko zmienia się jak w kalejdoskopiePo co tworzysz historie, które są nieprawdziwe ?
Jak znajdziesz i zacytujesz, że tak napisałem to usunę dziś konto, ale jak nie....to Ty usuniesz ?
Masz jaja to zrobić kozaczku ?
Sprobujmy over 4.5 korka ht w Irlandii + Belgia over 1.5
Dubel @4.2
Nigdy nie napisałem, że jak ktoś przegra to usunę konto. Nie znajdziesz takiego wpisu, więc nie wymyślaj bzdur.nie chce mi się szukać, nie pamiętam co pisałeś dokładnie, ale rozliczałeś na plus przed czasem przegrany typ, podobnie dzisiaj zapominasz że w sporcie wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie
ojojoj, po co tak ostro panowie, potrzebujemy na tym forum fachowców, a nie strzelców. Wyluzujcie i skupcie się na dobrych typach i dostarczeniu kasiorki kolegom z forumnie chce mi się szukać, nie pamiętam co pisałeś dokładnie, ale rozliczałeś na plus przed czasem przegrany typ, podobnie dzisiaj zapominasz że w sporcie wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie
konta nie usunę, bo nie ma takiej opcji, poproś moderację to się przychylę do twojej prośby, bo i tak już go nie potrzebuję
Wreszcie jakiś normalny mecz ????Eriksen zabójca ????
Dania o5,5 rogów polecam