Po co tworzysz historie, które są nieprawdziwe ?
Jak znajdziesz i zacytujesz, że tak napisałem to usunę dziś konto, ale jak nie....to Ty usuniesz ?
Masz jaja to zrobić kozaczku ?
nie chce mi się szukać, nie pamiętam co pisałeś dokładnie, ale rozliczałeś na plus przed czasem przegrany typ, podobnie dzisiaj zapominasz że w sporcie wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie
konta nie usunę, bo nie ma takiej opcji, poproś moderację to się przychylę do twojej prośby, bo i tak już go nie potrzebuję
nie chce mi się szukać, nie pamiętam co pisałeś dokładnie, ale rozliczałeś na plus przed czasem przegrany typ, podobnie dzisiaj zapominasz że w sporcie wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie
Nigdy nie napisałem, że jak ktoś przegra to usunę konto. Nie znajdziesz takiego wpisu, więc nie wymyślaj bzdur.
W meczu Dimitrova napisałem, ze nie ma takiej siły, żeby Isner to odrobił z 5:2 z dużym poczuciem humoru ? Tego już nie pamiętasz ? Bułgar totalnie sprawę zawalił i przyznałem, że to jest coś niezwykłego.
konta nie usunę, bo nie ma takiej opcji, poproś moderację to się przychylę do twojej prośby, bo i tak już go nie potrzebuję
ojojoj, po co tak ostro panowie, potrzebujemy na tym forum fachowców, a nie strzelców. Wyluzujcie i skupcie się na dobrych typach i dostarczeniu kasiorki kolegom z forum
nie sprzeczajcie sie , nie obrazajcie sie , lepiej patrzcie ile mozna zarobic grajac codziennie stala stawką przeciwko masowkom forumowym itp ???? Dania u21, under w Irlandii, -1,5 Zaksa , masowka tez szla na over Belgia vs Japonia ????
Ogląda ktoś mecz Irlandii z HORIZON ? UPC ?? Bo nie wiem czy to mój komputer jest już za stary na przekazy ON-Line czy to UPC ma badziewny przekaz mój internet 55mb/s
nie sprzeczajcie sie , nie obrazajcie sie , lepiej patrzcie ile mozna zarobic grajac codziennie stala stawką przeciwko masowkom forumowym itp ???? Dania u21, under w Irlandii, -1,5 Zaksa , masowka tez szla na over Belgia vs Japonia ????
Witam
Mnie LUGANO PRZEKRĘCIŁO 2-1 prowadzić na 8 min i przegrać 2-4 ,trudno n ajutro puszczam hokeje kilka meczy za wszystko ide odebrać kupon 1 bo wszedł czechy over u 21 i trochę nie straciłem
Ale LUGANO MNIE WYCYCKAŁO 2 kupony