Mnie sie wydaję,zebtam bedzie odwrotnie.U Phila boli najbardziej ????
Ja dziś gram Soeul Knights i Goyang. Kursy ponad @2
To,ze nie przegrali,to akurat argument,zeby grać przeciwko nim,przynajmniej dla mnie.Za Knights przemawia to, że jeszcze nie przegrali a w spotkaniu są dogiem.
Goyang słabi, ale Mobis nie lepszy, u siebie powinni wygrać.
Zobaczymy jak wyjdzie, powodzenia ????
Zawsze gra się o coś. Rozumiem, że awans zapewniony i motywacja słaba, ale kibice nie przyszli siedzieć, tylko oglądać mecz ????Pliskova o nic nie gra. Miałem pograć Ostapenko ale z telefonu nie mogę zalogować się do buka
I oglądają. Jak jest możliwość to chyba lepiej potraktować jeden mecz treningowo i udać przed kolejnymi rywalkami chwilę słabości niż się zarzynać po całym sezonieZawsze gra się o coś. Rozumiem, że awans zapewniony i motywacja słaba, ale kibice nie przyszli siedzieć, tylko oglądać mecz ????
Nie widziałem, żeby ktoś stawiał na Pliskową po takim śmiesznym kursie, ale masówki na Ostapenko też nie widziałem Gdyby takie odpuszczanie "bo awans jest a siły trzeba szanować" było normą, to wszyscy bylibyśmy bogaci.Stawiać po 1.4 czy ile tam było w tym wypadku to istna głupota była, Ostapenko wcale źle na tym turnieju nie gra. Dochodzi do tego fakt, że Czeszka po prostu rozkłada dobrze siły i rozgrywa to taktycznie, a nie bo musi wygrać, bo kibice... jeżeli mieliby na to wszystko patrzeć to na każdy turniej by jeździli, bo zawsze gdzieś grupa kibiców będzie
Poczekaj Drexler, ona jeszcze może to wygrać. Jesteśmy na planecie WTA.Wyobrażacie sobie Nadala czy Sharapovą w takim wydaniu jak dziś Pliskova? Nie ma po prostu charakteru, cieżko potem komuś takiemu kibicować. Mam nadzieję,że przegra w półfinale..
Pliskova - Ostapenko under 7,5 gema w 2 secie @2,75 czesce się nie chce dziś, czeka już na półfinał
Masz rację, ale to jednak WTA Finals. Tutaj trzeba dobrze przemyśleć kondycyjnie turniej, bo inaczej zajedzie się i w 1/2 dostałaby baty, tym bardziej że Pliskova kondycyjnie nie jest jakaś świetna. Może nie było, ale ten płacz niektórych sugeruje mi że postawili jednak po tym kursie ????Nie widziałem, żeby ktoś stawiał na Pliskową po takim śmiesznym kursie, ale masówki na Ostapenko też nie widziałem Gdyby takie odpuszczanie "bo awans jest a siły trzeba szanować" było normą, to wszyscy bylibyśmy bogaci.