>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
&quot;b Poczekaj Drexler napisał:
Oby nie.Ja takim sportowcom nie kibicuje i dlatego szanuje takich jak Nadal, Del Potro czy Sharapova bo zawsze i w każdych okolicznościach chcą wygrać. Przypuszczam,że nawet w ITF czy w występie pokazowym by nie odpuścili a tej za grube pieniądze i prestiż nie chciało się nawet solidniej potrenować.
&quot;b Poczekaj Drexler napisał:
Oby nie.Ja takim sportowcom nie kibicuje i dlatego szanuje takich jak Nadal, Del Potro czy Sharapova bo zawsze i w każdych okolicznościach chcą wygrać. Przypuszczam,że nawet w ITF czy w występie pokazowym by nie odpuścili a tej za grube pieniądze i prestiż nie chciało się nawet solidniej potrenować.
Radwańska raz wygrała ten turniej dzięki sportowej postawie Wożniackiej i chyba raz wyszła z grupy dzięki Sharapovej jeśli dobrze pamiętam, które wygrały tez takie &quot;mecze o nic&quot;.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Masz rację, ale to jednak WTA Finals. Tutaj trzeba dobrze przemyśleć kondycyjnie turniej, bo inaczej zajedzie się i w 1/2 dostałaby baty, tym bardziej że Pliskova kondycyjnie nie jest jakaś świetna. Może nie było, ale ten płacz niektórych sugeruje mi że postawili jednak po tym kursie ????
Nie chce mi się sprawdzać, ale były spadki na Pliskovą, więc jakaś kasa w tą stronę szła. Głupota.
Ja w WTA finals postawiłem tylko na Ostapenko przeciwko Williams, bo dałem się nabrać, że babcia padnie kondycyjnie. Tymczasem zadecydowała końcówka trzeciego seta, gdzie Venus była górą. Tam była wojna, pradziwy horror po kursie 2, tu można było brać 3.5 za darmo. Ciężko to wszystko rozkminić.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Nie chce mi się sprawdzać, ale były spadki na Pliskovą, więc jakaś kasa w tą stronę szła. Głupota.
Ja w WTA finals postawiłem tylko na Ostapenko przeciwko Williams, bo dałem się nabrać, że babcia padnie kondycyjnie. Tymczasem zadecydowała końcówka trzeciego seta, gdzie Venus była górą. Tam była wojna, pradziwy horror po kursie 2, tu można było brać 3.5 za darmo. Ciężko to wszystko rozkminić.
Też zagrałem to, ale Ostapenko w tym meczu fatalnie serwowała. Dzisiaj chyba pójdę w Mugu, mimo że tylko @1.50

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
FazeClan DW 2-0 @1.70
Po TT dali strasznie ciała na 2mapie...
⛔
EDIT
Mimo że nie jest to jakaś super mapa VP to pójdę w ich stronę, lepiej wyglądali na cbble, pasha na snajpie też trafia, trochę śpi NEO, ale FazeClan nie gra jakoś świetnie. Po kursie @3.40 mapa 3 wygra VP (jak będzie remis to liczy jako porażkę, bo to trzy-drogowo).

drexler 570

drexler

Użytkownik
Ja bym dał over gdybym musiał coś wybrać, ale nie stawiam nic.
Ja też over.Ten 19,5 raczej na spokojnie wejdzie i w meczu Mayera z Fuscovicsem kusi over pograć.Będą się okładać serwisami, jakiś tie-break pewnie będzie.
P.S Na TVP Sport na scenie razem Maradona z Ronaldo tym brazylijskim...To dopiero zestawienie, takich piłkarzy juz nie robią. A nagrodę wygrał portugalski Ronaldo ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Jednej rundy brakuje i założę się, że akurat remis będzie i przegrany zakład ????
Mimo że nie jest to jakaś super mapa VP to pójdę w ich stronę, lepiej wyglądali na cbble, pasha na snajpie też trafia, trochę śpi NEO, ale FazeClan nie gra jakoś świetnie. Po kursie @3.40 mapa 3 wygra VP (jak będzie remis to liczy jako porażkę, bo to trzy-drogowo).
Pasha mój mistrzu! ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom